Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
wypadek/stłuczka czyli moje przygody z naprawą Tesla Model 3 SR+
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 43248, member: 531"] Etam 147 na tempomacie ... gpsowo jakies 143, I nie w południową stronę bo A1 jeszcze w robotach więc sporo wolniej. Ale masz sensowne argumenty które do mnie trafiają. :) Ja wiem że boisz się że odbiorę Teslę, dostanę jeszcze jakąś trefną sztukę i dopiero będzie jatka na forum. A że wtedy już będę użytkownikiem to zyskam jeszcze trochę na wiarygodności. A prawda jest taka, że ja po prostu opisuję i analizuje rzeczywistość. Jak coś jest dobre to przyznaje A jak nie to nie. I to Q7 wcale nie jest idealne. Wręcz przeciwnie... ma dużo mankamentów, dużo lepiej czułem choćby Q5 ale to już nie to forum. Dlatego mam już zaklepaną ekologiczniejszą alternatywę. Jak mi się spodoba to z chęcią podmienię. Nie przywiązuję sie wcale do samochodów i nie jeździłem żadnym więcej niż 3 lata ... czesto krócej. Dla mnie samochód to po trosze narzędzie do pracy a po trosze przyjemności. Ale musi być w miarę niezawodny. Tesla na pewno zapewni mi przyjemność, ale czy niezawodność? A jak jeszcze paru celebrytów opiszę swoje przygody to jak ktoś zauważył wcale nie musi być tak łatwo się jej pozbyć. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
wypadek/stłuczka czyli moje przygody z naprawą Tesla Model 3 SR+