Wysyłanie lokalizacji do Tesli już działa?

cooler

Pionier e-mobilności
Dziś tak dla zasady wysłałem z Google maps lokalizację do apki Tesli i... zadziałało!!! Nie wiem kiedy to się naprawiło, ale mam telefon z naszym językiem i wcześniej zawsze był błąd, a tu niespodzianka, apka łyknela lokalizację i Tesla poprowadziła gdzie chciałem.
Moglibyście sprawdzić u siebie?
Kilka miłych niespodzianek nam Tesla zapewniła, SC w Białymstoku, Krakowie i teraz to.... No no no!

robert

Zadomawiam się
Dziś tak dla zasady wysłałem z Google maps lokalizację do apki Tesli i... zadziałało!!! Nie wiem kiedy to się naprawiło, ale mam telefon z naszym językiem i wcześniej zawsze był błąd, a tu niespodzianka, apka łyknela lokalizację i Tesla poprowadziła gdzie chciałem.
Moglibyście sprawdzić u siebie?
Kilka miłych niespodzianek nam Tesla zapewniła, SC w Białymstoku, Krakowie i teraz to.... No no no!

Zgadza się:

cooler

Pionier e-mobilności
Kurcze, jak w końcu działa wysyłanie to muszę przyznać że cholernie upraszcza to planowanie i podróżowanie, musiałem dość intensywnie ostatnio pojeździć w dziwne miejsca w których nigdy nie byłem i planowanie na spokojnie w domu a potem tylko cyk! i do Tesli :)
Muszę pochwalić bo jest za co, lepiej późno niż wcale.

tokwi

Pionier e-mobilności
Właśnie zrozumiałem, dlaczego brak możliwości wysłania POI wogóle mnie nie bolał.
Planowanie tras rozwiązuje synchronizacja kalendarza.
Korzystajac z kalendarza elektronicznego sam samochód bierze w danym momencie adres z "Kalendarz->Miejsce".

Nawigację ad-hoc robię zazwyczaj głosowo: "Nawiguj ..."

Michal

Moderator
To prawda - kalendarz jest mega fajny! Aż na początku to szokuje, że aż tak dobrze działa i nie rozumiesz co się dzieje. Wydaje się, że ktoś Ci zajrzał do mózgu i odczytał, gdzie chcesz jechać :D