Youtube aplikacja, tylko 360p

zibizz1

Pionier e-mobilności
Ostatnio właczyłem sobie filmik gdzie było sporo tekstu i okazało się że nie moge zmienić jakości, ani pedkości.
Znalazłem lekarstwo w ponizszym linku:
klikamy 2 razy na jakość w ustawieniach, nic sie nie zadzieje ale lewy scroll na kierownicy w lewo zmienia jakosć od tego momentu

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Zadam tutaj pytanie, które mnie nurtuje. Czy jest sposób na powiększenie na cały ekran przeglądarki przy streamingu filmów?

cooler

Pionier e-mobilności
Zadam tutaj pytanie, które mnie nurtuje. Czy jest sposób na powiększenie na cały ekran przeglądarki przy streamingu filmów?
Przeglądarki nie znalazłem sposobu, aplikacje wbudowane (Disney, YT nfx) już tak

Michal

Moderator
Była kiedyś metoda, żeby z YT w pełnym ekranie wyjść do przeglądarki i tam wejść na dowolną stronę z pomocą abettertheater.com - nie wiem czy to nadal działa - nie używałem nigdy.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Nadal działa na postoju. Tylko to nie jest ta sama przeglądara . Myk polega na tym trzeba wejść na stronę YouTube.com/redirect?=adres-strony
I to powoduje że przeglądamy internet w tym samym kontenerze w którym działa YouTube.
YouTube działa właśnie w trybie pełnoekranowym w takim kontenerze. Minus taki że nie mamy normalnego paska adresu

Michal

Moderator
Nadal działa na postoju. Tylko to nie jest ta sama przeglądara . Myk polega na tym trzeba wejść na stronę YouTube.com/redirect?=adres-strony
I to powoduje że przeglądamy internet w tym samym kontenerze w którym działa YouTube.
YouTube działa właśnie w trybie pełnoekranowym w takim kontenerze. Minus taki że nie mamy normalnego paska adresu
Nie chciało mi się tego pisać ale to miałem na myśli :)