Ja kombinowałem zanim zaczął dojeżdżać do Kołobrzegu lub wolałem Warszawe jak BerlinChyba mnie Tesla pokarała że mieszkam w Szczecinie. Przy zgłaszaniu usterki od razu wybrała mi serwis w Berlinie bez możliwości wyboru mobilnego. Pomimo we wiadomości pisłem o taką formę serwisu. Czyli z pierdołą , która fakt, drastycznie obniża komform użytkowania mam dzień wyjęty z kalendarza. Oby tylko wyrobili sie w ten sam dzień roboczy.
Dzieki za pomysł. Będę miał to na uwadze na przyszłość. Dla mnie nawet Kołobrzeg byłby bliżej i szybciej od Szczecina niż Berlin. I serwis mobilny pewnie by to szybciej załatwiłJa kombinowałem zanim zaczął dojeżdżać do Kołobrzegu lub wolałem Warszawe jak Berlin
Zmieniałem miejsce startu (zamieszkania) . Czyli nie Kolobrzeg a Słupsk np. a umawialiśmy się np w Koszalinie lub w Gdańsku. Teraz też tak bylo ale @gim-kg poinformowal że obskakują Kołobrzeg to zmienilem na Chacie na Kołobrzeg i spoko.
Jak to mówią "warto rozmawiac"
Warto tez podjechac np 100km a nie 200 w ruchu itp
Np na jakiej stacji MOPie ? , bo może być dach potrzebny?
Ale do Szczecina też dojeżdża, tylko to gościu chyba z Poznania.Dzieki za pomysł. Będę miał to na uwadze na przyszłość. Dla mnie nawet Kołobrzeg byłby bliżej i szybciej od Szczecina niż Berlin. I serwis mobilny pewnie by to szybciej załatwił