Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
zamrożenie cen energii nie dla bogatych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 55591, member: 6"] Nigdy nawet jak byłem na tzw dorobku, nie kupowalem auta licząc, że mi się zwróci lub będzie korzystne w odsprzedaży itp. I to nie musiało być Porsche a np Maluch czy Skarpeta [I]Samochód niemal zawsze jest element komfortu a taki kosztuje, choćby ryzyko śmierci lub kalectwa w wypadku. (Nie liczę aut pracujących rzeczywiście a nie wsadzanych w firmę dla pucu) [/I] Dla mnie to kompletnie obce myślenie, bo smutne. Niemniej znam takich nie tylko z programów Discovery co folii z siedzeń nie zdejmują. [B]BEV akurat dodatkowo wymusza poroekologiczne działania, co u ludzi szczególnie młodszych daje dobry efekt ekonomiczny, ale odłożony w czasie. [/B] :)🧐🤪 Z mojego pkt widzenia wzrost cen na ładowarkach jest mi obojętny a nawet korzystny z czystego egoizmu. Nie chcę też aby EV przybywało. Te punkty ładowania co są akurat mi wystarczą, bo z nich skorzystam może kilka razy i nadrabianie nawet drogi mi nie przeszkadza, bo nigdzie nam się nie śpieszy tak bardzo. [B]Ale... gdyby mi BEV czy rower nie pasował, to bym go sprzedał a nie marudził i cierpiał na zatwardzenie decyzyjne.[/B] Jest tego śmiecia ICE do kupienia z sześcioma litrami spalania oleju z frytek na 100km i to za grosze, co zrekompensuje stratę przy sprzedaży elektryka i pozwoli jeszcze kupić skrzynkę wódki by zapić to nieszczęście AD rem: cKłamca krzywousty" razem ze swoją kliką dodatkowo wykorzystuje ogólną sytuację aby kolejny raz wylizać tyłki głównie tym co zwykle lizał wg. zasady Dziel i Rządź. To "dzieł" w sensie: potencjani nasi dostaną, a wrogom zabierzemy. "Nasi" się podwójnie ucieszą. Gdyby ktoś miał wątpliwości kto tu jest dobrym, to ksiądz i TVP wyjaśnią tuż przed wyborami. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
zamrożenie cen energii nie dla bogatych