prebek
Posiadacz elektryka
Drodzy użytkownicy i4, do jakiegoś czasu jak jechałem w trasę to wyznaczałem miejsce docelowe i autko mi samo pokazywało jak jechać i gdzie się ładować i ( ważna sprawa) - jak dojeżdżałem do miejsca ładowania to w zależności od potrzeb uruchamiało dogrzewanie baterii ( zapalała się ikonka podgrzewania)
Teraz od pewnego momentu jak mam wyznaczony cel i po drodze jest ładowanie to nie ważne jak mam naładowaną baterię, jak daleko jest do ładowarki, jak wygląda otoczenie (zimno czy ciepło) natychmiast się zapala ikonka podgrzewania baterii.
Byłem z tym w serwisie i dostałem odpowiedź TTTM, czyli, że to jest informacja o tym że się automatycznie włączy podgrzewanie
Jak to jest u Was?
Teraz od pewnego momentu jak mam wyznaczony cel i po drodze jest ładowanie to nie ważne jak mam naładowaną baterię, jak daleko jest do ładowarki, jak wygląda otoczenie (zimno czy ciepło) natychmiast się zapala ikonka podgrzewania baterii.
Byłem z tym w serwisie i dostałem odpowiedź TTTM, czyli, że to jest informacja o tym że się automatycznie włączy podgrzewanie
Jak to jest u Was?