Zgubione obie karty

Doktor

Posiadacz elektryka
Ile trwał serwis brutto (bo netto z faktury to mniej niż 30 min) ?
Czy jak przyjechałeś umówiony na konkretną godzinę, to zrobili od razu czy kolejkowało się dłużej?

Może się też wybiorę - z ciekawości, żeby zobaczyć tą panią z paznokciami.
Dopiero jestem umówiony na następny tydzień, dam znać, jak poszło.

Bronek

Pionier e-mobilności
29.10 8.45 mam wizytę i pomimo że niby są gotowi z nową wiązką siedzenia i jakimiś dwoma śrubami (pewnie od zawieszenia) , to nie jestem na100% pewny efektu.
1 wizyta na 3 lata i zonk, to co mają powiedzieć Ci co mają awaryjne auta?
Ale są, mili i to miłe :)

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie wymienili dolne wahacze aż się zdziwił Chłopak w "recepcji", gdy lekko wkur.. ny pytałem co w ogóle robili jak nie mieli właściwej części?
Skrzypienie zgłosiłem im jako dodatek, bo skrzypiało, ale przestało jak sobie "sam" w warsztacie okolicznym nasmarowalem. A skrzypi górna część. Coś kombinują? Nabijają godziny? Albo my się nie znamy?

Doktor

Posiadacz elektryka
Mam dwie nowe karty. Niecałe 180zł brutto ostatecznie. Wszyscy zawsze powtarzali, „umawiaj serwis tylko w aplikacji”. Pan w serwisie za to powiedział, że karty mogli mi dorobić w bodyshop pod Gdańskiem. Wystarczy zadzwonić i spytać. Drobiazgi jak wymiana filtra i podobne też robią.
Czyli zanim ktoś się wybierze do dalekiej Warszawy z pierdołą, warto spytać lokalny bodyshop, żeby nie robił dodatkowych 800km jak ja.
Na plus bardzo miła obsługa. Na prośbę dostałem tę legendarną kawę jak w salonie premium.

krzyss

Pionier e-mobilności
Mam dwie nowe karty. Niecałe 180zł brutto ostatecznie. Wszyscy zawsze powtarzali, „umawiaj serwis tylko w aplikacji”. Pan w serwisie za to powiedział, że karty mogli mi dorobić w bodyshop pod Gdańskiem. Wystarczy zadzwonić i spytać. Drobiazgi jak wymiana filtra i podobne też robią.
Czyli zanim ktoś się wybierze do dalekiej Warszawy z pierdołą, warto spytać lokalny bodyshop, żeby nie robił dodatkowych 800km jak ja.
Na plus bardzo miła obsługa. Na prośbę dostałem tę legendarną kawę jak w salonie premium.
Ooo dobrze wiedziec !
A kawa jest z kapsulek 😜