Zmiana karty płatniczej w Greenway (a nie RFID)

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Dzisiaj dostałem e-maila, że Greeway zmienia operatora płatności, i trzeba usunąć i potem dodać tę samą kartę płatniczą. A ja, niestety, przez nieuwagę usunąłem kartę RFID. I się okazało, że nie można jej dodać z powrotem. Po usunięciu karty RFID z konta, ona jest kompletnie usuwana z systemu Greenway - nie istnieje. Więc jestem w plecy koszt karty RFID (bo muszę zamówić nową). Trzeba uważać.

Nie za bardzo rozumiem tej logiki, niestety.

Michal

Moderator
I to ukrycie kart płatniczych w ustawieniach konta też niezrozumiałe... Też szukałem dzisiaj z 60 sekund zanim znalazłem.

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Podali kiedy ta zmiana operatora nastąpi?
Do kiedy trzeba te manipulacje z kartą wykonać?
Żadnego maila nie dostałem

abes99

Posiadacz elektryka
Też żadnego maila o tym nie dostałem :unsure:

slaveq

Pionier e-mobilności
A czy ktoś z was widzi może masę ładowarek greenwaya w ich plikach offline? Wygląda jakby połowa śląska i opolszczyzny wyłączona. Czy mają jakąś przerwę techniczną?

luki

Pionier e-mobilności
A czy ktoś z was widzi może masę ładowarek greenwaya w ich plikach offline? Wygląda jakby połowa śląska i opolszczyzny wyłączona. Czy mają jakąś przerwę techniczną?
Tak samo. Ale raczej w całej Polsce tak samo pokazuje. Poszczególne ładowarki tylko dostępne

krzyss

Pionier e-mobilności
Dzisiaj dostałem e-maila, że Greeway zmienia operatora płatności, i trzeba usunąć i potem dodać tę samą kartę płatniczą. A ja, niestety, przez nieuwagę usunąłem kartę RFID. I się okazało, że nie można jej dodać z powrotem. Po usunięciu karty RFID z konta, ona jest kompletnie usuwana z systemu Greenway - nie istnieje. Więc jestem w plecy koszt karty RFID (bo muszę zamówić nową). Trzeba uważać.

Nie za bardzo rozumiem tej logiki, niestety.
Pytales w dziale technicznym ? Moze oni moga ?