Ludzie chcieli na nowego Y, to dostali 😜Jak oceniacie nowy program poleceń?
Dla 3 i Y polecający i kupujący dostanie 1000km na SuC. Dla S i X kupujący 2kpln, a polecający 1kpln.
Idę kupować akcje Tesli<cynik>
Teraz to sprzedaż wystrzeli - następny kwartał rakieta!
</cynik>
Nie no, tyle to niedobrze że nic przy finansowaniu nie majstrowali bo kilka osób które podjęły decyzję zakupową właśnie dzięki sieci SuC (i jej rozbudowie) oraz leasingowi 9%
Cóż, jak nie wiadomo o co chodzi, to tak naprawdę wiadomo 💰 Tyle, że akurat takiej polityki nie rozumiem w kontekście spadku sprzedaży.Nie rozumiem, kto się zdecyduje na 1000 km ładowania. Skoro 1000 km to koszt przejechania około 300 zł.
Lepiej 1000 zł wydać na gadżety w sklepie Tesli lub kupującemu odebrać zniżkę 2000 zł. Chyba, że ktoś w Tesli pomylił się i miało chodzić o 1000 kWh do odebrania na SuC, co miałoby sens dla polecającego.
Pewnie pół roku albo rok.A jest jakiś czas na wykorzystanie tych 1000km?
Zmiana na gorsze.Jak oceniacie nowy program poleceń?
Dla 3 i Y polecający i kupujący dostanie 1000km na SuC. Dla S i X kupujący 2kpln, a polecający 1kpln.
View attachment 28715
View attachment 28716
Ale tam jest "lub" 1000złczuje sie oszukany bo kumpela odebrala auto w sobote z mojego polecenia ale ja nie mam jeszcze vinu przypisanego więc nagrody za to nie dostalem, i teraz zamiast dostac 1000zl i kupic sobie EVSE dostane 1000km SuC których nigdy nie wykorzystam o wartości niecałe 400zl