Zmiany w programie poleceń Tesli

danielm

Pionier e-mobilności
czuje sie oszukany bo kumpela odebrala auto w sobote z mojego polecenia ale ja nie mam jeszcze vinu przypisanego więc nagrody za to nie dostalem, i teraz zamiast dostac 1000zl i kupic sobie EVSE dostane 1000km SuC których nigdy nie wykorzystam o wartości niecałe 400zl

TomS

Zadomawiam się
1 000 km dla poleceń 3 i Y to bardzo słabo, praktycznie pomijalne.

Last edited:

umcus

Pionier e-mobilności
<cynik>
Teraz to sprzedaż wystrzeli - następny kwartał rakieta!
</cynik>
Idę kupować akcje Tesli ;)
dobrze że nic przy finansowaniu nie majstrowali bo kilka osób które podjęły decyzję zakupową właśnie dzięki sieci SuC (i jej rozbudowie) oraz leasingowi 9%
Nie no, tyle to nie ;) Chyba 0%?
Nie rozumiem, kto się zdecyduje na 1000 km ładowania. Skoro 1000 km to koszt przejechania około 300 zł.
Lepiej 1000 zł wydać na gadżety w sklepie Tesli lub kupującemu odebrać zniżkę 2000 zł. Chyba, że ktoś w Tesli pomylił się i miało chodzić o 1000 kWh do odebrania na SuC, co miałoby sens dla polecającego.
Cóż, jak nie wiadomo o co chodzi, to tak naprawdę wiadomo 💰 Tyle, że akurat takiej polityki nie rozumiem w kontekście spadku sprzedaży.
A jest jakiś czas na wykorzystanie tych 1000km?
Pewnie pół roku albo rok.

inter

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
czuje sie oszukany bo kumpela odebrala auto w sobote z mojego polecenia ale ja nie mam jeszcze vinu przypisanego więc nagrody za to nie dostalem, i teraz zamiast dostac 1000zl i kupic sobie EVSE dostane 1000km SuC których nigdy nie wykorzystam o wartości niecałe 400zl
Ale tam jest "lub" 1000zł

Last edited: