Zmiany w programie poleceń Tesli

qb4hkm

Pionier e-mobilności
czuje sie oszukany bo kumpela odebrala auto w sobote z mojego polecenia ale ja nie mam jeszcze vinu przypisanego więc nagrody za to nie dostalem, i teraz zamiast dostac 1000zl i kupic sobie EVSE dostane 1000km SuC których nigdy nie wykorzystam o wartości niecałe 400zl
sprawdź po słowie LUB...

MarcinEV

Posiadacz elektryka

TomS

Zadomawiam się
Ale tam jest "lub" 1000zł

bo to "lub" dotyczy wyboru między 3/Y lub S/X. Czyli jeśli Daniel polecił 3/Y to dostanie 1 000 km na SuC, czyli jakieś 300-400 zł. .... a kilka dni temu było jeszcze 1 000 zł.

TomS

Zadomawiam się
A ograniczenie do 10 osób zawsze było?

od zawsze to nie wiem, ale od ostatnich zmian, czyli jakiś rok temu już było.

TomS

Zadomawiam się
Wydaję mi się że pojawiła sie jeszcze jedna zmiana - bony z polecen można uzywac do zakupów nawet jeśli kwota końcowa jest większa. Chyba wcześniej tak to nie działało?

Tydzień temu swojego jedynego referala (1000 zł) zamieniłem na zakup Wallconectora, więc już dało się kupić coś droższego z rabatem o wartość 1000 zł z portfela Tesli.

Mpucol

Nowy na Forum
Tydzień temu swojego jedynego referala (1000 zł) zamieniłem na zakup Wallconectora, więc już dało się kupić coś droższego z rabatem o wartość 1000 zł z portfela Tesli.
a ja probowalem boosta kupic 2 miesiace temu i bon nie dzialal. Wiec jednak cos sie zmienilo:) Wedlug mnie bardzo dobra zmiana.

Bronek

Pionier e-mobilności
bo to "lub" dotyczy wyboru między 3/Y lub S/X. Czyli jeśli Daniel polecił 3/Y to dostanie 1 000 km na SuC, czyli jakieś 300-400 zł. .... a kilka dni temu było jeszcze 1 000 zł.
Z tego zdjecia powyzej to nie wynika , a nie sprawdzalem czy w dalszym etapie to lub jest jak piszesz

Łza się w oku kręci ...nie wrócą czasy :bdarmowe ładowania na amen , potem na pierwszego wlasciciela , byla Premium łączność za fryko , 10 000 km itd itp .Teraz to mamiastka .
Pewnie po jakim czasie jak ich bardziej przycisnie rynek cóż wymyślą?

Last edited: