Zejdź na ziemię....Więc jaki samochód polecisz z wodnym chłodzeniem / grzaniem baterii w cenie Zoe? ( Używanego ~25000 PLN +/- 3000)
Zejdź na ziemię....Więc jaki samochód polecisz z wodnym chłodzeniem / grzaniem baterii w cenie Zoe? ( Używanego ~25000 PLN +/- 3000)
Całe samochody z początku produkcji są w cenie od 20- 22 tys. Zakładając nawet ponad 30 tysięcy to jaki samochód wodnym chłodzeniem?Zoe z baterią na własność za 25tys? Hmmm... Na otomoto najtańsza z pogniecionymi drzwiami to ponad 28tys. Więc ja bym raczej powiedział 31tys +/- 3 tys.
No właśnie sugerujesz super rozwiązanie ale samochód jest budżetowy - takiego szukam i lepszy nie jest potrzebny. I tak szybkie ładowanie to rozwiązanie z nawiązką na wypadek wyjątkowej sytuacji. Rozważałem Lefa i ale ten wygląd ....Zejdź na ziemię....
Z baterią na własność? Wyślesz linka?Całe samochody z początku produkcji są w cenie od 20- 22 tys.
Za 25:Z baterią na własność? Wyślesz linka?
Najtańszy na otomoto z baterią na własność i nie rozbity: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/renault-zoe-r90-92km-41kwh-bateria-na-wlasnosc-ID6GSgJf.html
Można się przyzwyczaić 😁 W środku za to jest bardzo przyjemnie i wygodnie.Rozważałem Lefa i ale ten wygląd ....
Nie widzę informacji, że z baterią na własność. Z mojego doświadczenia gdy nie ma tej informacji to bateria jest w wynajmie.Za 25:
Za 20-22 pojawiają się i dość szybko znikają.Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl
No to masz w opisie z baterią:Nie widzę informacji, że z baterią na własność. Z mojego doświadczenia gdy nie ma tej informacji to bateria jest w wynajmie.
Świetna cena, tylko trzeba być ostrożnym. Auta z Norwegii lubią być mocno skorodowane od spodu (progi w Zoe).No to masz w opisie z baterią:
I tak do weryfikacji -Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in...www.olx.pl