Zużycie energii - jazda po Warszawie i okolicach

KaiM

Nowy na Forum
Bardzo dziękuję!
Szkoda że nie dodali opcji gniazda 230V przy lifcie. Z dużej baterii oczywiście tak ze 2-3kW byłoby auto marzenie :)

KaiM

Nowy na Forum
A jeszcze jedno pytanie @sebsek - czy da się w ix3 wyłączyć na stałe funkcję bezkluczykowego otwierania?
Chodzi o zabezpieczenie pojazdu przed kradzieżą "na walizkę"

sebsek

Posiadacz elektryka
Nie widziałem takiej funkcji nigdzie w menu. Raczej nie obejdzie się bez przeprogramowania przez serwis. Bo myślę, że w programie na 100% da się wyłączyć. Niestety BimmerCode nadal nie obsługuje iX3.
Choć ja nie wyobrażam sobie obecnie samochodu bez tej funkcji po 10 latach korzystania 😉

KaiM

Nowy na Forum
W tych czasach niedostępności samochodów i oczekiwania na nie po 10 miesięcy albo i lepiej.... AC zwróci tylko pieniądze a nie możliwość jazdy.

solik

Pionier e-mobilności
BMW ma kluczyki ktore sie usypiaja, nie wiem czy iX tez ale inne modele wraz z Mini nie udalo sie ukrasc na walizke.

krzyss

Pionier e-mobilności
W tych czasach niedostępności samochodów i oczekiwania na nie po 10 miesięcy albo i lepiej.... AC zwróci tylko pieniądze a nie możliwość jazdy.
Co więcej, auta drożeją a ubezpieczenie tego nie uwzględnia.. nawet GAP. Kupilem za 240kzl i ubezpieczenie z GAP tyle odda, a nowa 260kzl.

KaiM

Nowy na Forum
Dzięki za wskazówkę @Redoo
Mam wersję sprzed LCI w najnowszej wersji oprogramowania - i tej opcji tam w menu nie ma. Jakoś zupełnie mi jej nie brakuje za to śpię spokojnie w nocy a na zakupach nie rozglądam się podejrzliwie za facetami z walizką :)