Zmiana w programie referencyjnym

piotrazz

Posiadacz elektryka

Michal

Moderator
Według tej strony https://www.tesla.com/pl_pl/support/refer-and-earn#loyalty-benefits lojalnościowe benefity są przyznawane automatycznie. Nie ma wzmianki kiedy trzeba złożyć zamówienie. Napisałem do supportu.
No ciekawe. Daj znać jak się czegoś dowiesz.
Punkty i zniżki za polecenie raczej wydaje się, że powinny być przyznawane na zasadach obowiązujących w momencie polecania, a nie odbioru ale może, może... Choć tak jak pisałeś, wcześniej - leasing zaraz będzie robił tragedię z tego, nie wspominając już o BOŚ/NFOŚiGW...

KrzysztofFly

Moderator
Z tego wynika, że pojazd zakupiny na Sp.J. nie podlega referale?
Myślę, że pod pojęciem "zamówienia biznesowe" rozumiane są zamówienia takie jak np. ostatnio Arval, gdzie jednorazowo zamawiane jest kilkadziesiąt albo i nawet więcej samochodów (wiadomo, że tam zapewne była negocjacja ceny), ewentualnie sieci wypożyczalni samochodów.
W sumie w Polsce większość nowych samochodów kupowane jest przez firmy, w tym w dużej części właśnie przez JDG czy spółki cywilne i jawne.

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Teraz kupuje I auto z polecenia
a na koniec grudnia lub przyszły rok zamierzam kupić II auto , możliwe że nowy model TM3, jeżeli będzie odpowiadał mi elektryk i bedzie tym IIgim tesla, to jak polecić siebie? Jakieś inne konto założyć?

eMeM

Zadomawiam się
Jak odbierzesz pierwszą Teslę, w aplikacji mobilnej pojawią się wszystkie dostępne opcje polecania, m.in. lojalność. Obecnie jest to 2000 pln zniżki na TM3.

Attachments

• IMG_0689.jpeg
    IMG_0689.jpeg
    247,5 KB · Liczba wyświetleń: 5