A ile z tego to koszt samego płynu i filtra?Jak wam wyceniają przeglądy? Drugi przegląd wyceniają mi tak:
„
Witam, cena przeglądu będzie wynosić ok 900 zł brutto.
Zakres to między innymi wymiana płynu hamulcowego oraz filtr przeciwpyłkowy.
Pozdrawiam
Nissan Odyssey Kielce”
Dzwoniłem do nich, powiedzieli że jest to w „pakiecie” i nie można tego pominąć.A ile z tego to koszt samego płynu i filtra?
Pewnie warto kupić samemu w innym miejscu....
Dobre pytanie.Panowie mam problem 😅 Zapomniałem w kwietniu zrobić tego drugiego przeglądu, wiec czy teraz tracę gwarancje na baterie? Leaf nowy kupiony u dealera 2 lata temu w kwietniu. Jutro zamierzam dzwonić i dowiadywać się ale tez zapytam tutaj
Tak.Panowie mam problem 😅 Zapomniałem w kwietniu zrobić tego drugiego przeglądu, wiec czy teraz tracę gwarancje na baterie?
Z przykrością pewnie stracisz gwarancję. Pisz do Nissan Polska. Najlepiej gdy zrobisz wcześniej, przed napisaniem zaległy przegląd. 49% procent szans że się przychylą do prośby. PowodzeniaPanowie mam problem 😅 Zapomniałem w kwietniu zrobić tego drugiego przeglądu, wiec czy teraz tracę gwarancje na baterie? Leaf nowy kupiony u dealera 2 lata temu w kwietniu. Jutro zamierzam dzwonić i dowiadywać się ale tez zapytam tutaj