Nissan Leaf 2 przeglądy

SkropMe

Zadomawiam się
Jak wam wyceniają przeglądy? Drugi przegląd wyceniają mi tak:

Witam, cena przeglądu będzie wynosić ok 900 zł brutto.
Zakres to między innymi wymiana płynu hamulcowego oraz filtr przeciwpyłkowy.
Pozdrawiam
Nissan Odyssey Kielce”

Cav

Pionier e-mobilności
Jak wam wyceniają przeglądy? Drugi przegląd wyceniają mi tak:

Witam, cena przeglądu będzie wynosić ok 900 zł brutto.
Zakres to między innymi wymiana płynu hamulcowego oraz filtr przeciwpyłkowy.
Pozdrawiam
Nissan Odyssey Kielce”
A ile z tego to koszt samego płynu i filtra?
Pewnie warto kupić samemu w innym miejscu....

Cav

Pionier e-mobilności
Powiedz im, że mają Cię nie rozśmieszać i niech podadzą cenę za samą robociznę.
Albo zadzwoń do innego salonu.

elieli

Zadomawiam się
W 2021 w lutym podawali ceny przeglądu na poziomie 550pln.... To były czasy...
Teraz przed pierwszym przeglądem kupiłem ten ich pakiet przeglądów bo wygląda na to że to najatrakcyjniejsza oferta.

Frodo_80

Nowy na Forum
Jestem świeżo po I przeglądzie, ASO Rzeszów - 685 zł w tym wymiana filtra pyłkowego(140 zł za flitr) , odgrzybianie klimy, więcej nie wiem co tam rozbili , cały przegląd trwał 1h20min + dla nich za podładowanie baterii podczas przeglądu i darmowa kawa.
Co ciekawe, w Lublinie ten sam przegląd kosztuje 1150 zł.

SkropMe

Zadomawiam się
Panowie mam problem 😅 Zapomniałem w kwietniu zrobić tego drugiego przeglądu, wiec czy teraz tracę gwarancje na baterie? Leaf nowy kupiony u dealera 2 lata temu w kwietniu. Jutro zamierzam dzwonić i dowiadywać się ale tez zapytam tutaj

elieli

Zadomawiam się
Panowie mam problem 😅 Zapomniałem w kwietniu zrobić tego drugiego przeglądu, wiec czy teraz tracę gwarancje na baterie? Leaf nowy kupiony u dealera 2 lata temu w kwietniu. Jutro zamierzam dzwonić i dowiadywać się ale tez zapytam tutaj
Dobre pytanie.
Jak miałem taką sytuację z Toyotą hybrydą i przegapiłem przegląd to przy kolejnym zrobili test i gwarancja biegła dalej.

Cav

Pionier e-mobilności
Panowie mam problem 😅 Zapomniałem w kwietniu zrobić tego drugiego przeglądu, wiec czy teraz tracę gwarancje na baterie?
Tak.
Kiedyś chciałem kupić Leafa 1, ale wyszło że brakuje mu jakiegoś przeglądu.
Dopytywałem w Nissanie, oznajmili że gwarancja przepadła bezpowrotnie.

Szalik

Nowy na Forum
Z przykrością pewnie stracisz gwarancję. Pisz do Nissan Polska. Najlepiej gdy zrobisz wcześniej, przed napisaniem zaległy przegląd. 49% procent szans że się przychylą do prośby. Powodzenia

Najnowsze dyskusje