Nowy hit sprzedaży?

Olecki

Pionier e-mobilności
Oficjalna prezentacja zaplanowana jest w czwartek, później jeszcze przez kilka dni powinien być do obejrzenia w showroomie Warszawie, już bez zaproszeń.

Cav

Pionier e-mobilności
Oficjalna prezentacja zaplanowana jest w czwartek, później jeszcze przez kilka dni powinien być do obejrzenia w showroomie Warszawie, już bez zaproszeń.
Kojarzysz gdzie można go będzie obejrzeć bez zaproszeń, czy to to samo miejsce co oficjalna?
Jeśli tak, to jakie (adresy)?
No i czy to de facto prezentacja tylko, czy da się wejść do środka?

inter

Pionier e-mobilności
Zaprezentują w Warszawie i zabiorą go?
Nie zostanie w salonie?
Nie. Te samochody, to auta przedprodukcyjne. Dlatego nie jeżdzą :). Dokładnie, tak samo było, ze smartem #1. Do jazd #1, zaprosili chyba 2-3 osoby z youtube. Może nie będzie takiego poślizgu jak z Avangerem, byłem zapisany na jazdy w kwietniu, ale do dziś zero odzewu słabo to wygląda.

Cav

Pionier e-mobilności
Może nie będzie takiego poślizgu jak z Avangerem, byłem zapisany na jazdy w kwietniu, ale do dziś zero odzewu słabo to wygląda.
Ale wiesz, że dealerzy tego typu zapisy (i ogólnie klientów) mają w pompie i mogli Cię po prostu olać?
Trzeba się dopytywać na bieżąco.

Olecki

Pionier e-mobilności
Kojarzysz gdzie można go będzie obejrzeć bez zaproszeń, czy to to samo miejsce co oficjalna?
Jeśli tak, to jakie (adresy)?
No i czy to de facto prezentacja tylko, czy da się wejść do środka?
Ma być do obejrzenia w tym samym miejscu co prezentacja czyli w showroomie Volvo na Marszałkowskiej. Do środy będę wiedział dokładnie co i jak i dam znać.

Cav

Pionier e-mobilności
Ma być do obejrzenia w tym samym miejscu co prezentacja czyli w showroomie Volvo na Marszałkowskiej. Do środy będę wiedział dokładnie co i jak i dam znać.
Zależy mi na jakiejkolwiek opcji z przymiarką własnej osoby do środka.
Bo może się okazać że się nie mieszczę i szkoda sobie gitary zawracać.

P.S.
Jak byś był na prezentacji, to daj znać, może też mi się uda jednak zdobyć zaproszenie, może byłaby okazja na żywo poglądy o EX wymienić....

inter

Pionier e-mobilności
Ale wiesz, że dealerzy tego typu zapisy (i ogólnie klientów) mają w pompie i mogli Cię po prostu olać?
Trzeba się dopytywać na bieżąco.
Pewnie tak, ale przy zapisie co moment wydzwaniali, zaprosili na pokaz i po pokazie już odpadł.

Savvas

Nowy na Forum

P.S.
Jak byś był na prezentacji, to daj znać, może też mi się uda jednak zdobyć zaproszenie, może byłaby okazja na żywo poglądy o EX wymienić....
Ja dzwonilem do salonu warszawskiego to powiedzial , ze zaprasza od soboty do wtorku ale nie ma gwarancji na posadzeniu dupska w środku itp.Ja planuje sie wybrac i zobaczyc te autko i tez mi zalezy na obejrzeniu czy rzecczywiscie jest takie male

Olecki

Pionier e-mobilności

P.S.
Na prezentacji nie będę ale pewnie się wybiorę w weekend jeśli nie uda mi się go 'obmacać' wcześniej. Nie wiem jeszcze czy będzie oficjalna możliwość przymierzenia się - na filmach z podobnych pokazów z zagranicy niby wszyscy oglądali z zewnątrz ale kamerzysta drzwi otwierał. W razie czego może uda się zorganizować jakąś przymiarkę w okolicach godzin zamknięcia ;).