Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

tygrysm

Fachowiec
U mnie tak samo. Mail zaczyna się od zdania "Kilka dni temu wysłaliśmy sms-a z informacją, że otrzymałeś numer VIN" :) Oczywiście nie dostałem :)

Za to na koncie Tesli widzę już fakturę końcową wystawioną na firmę Leasingową w dniu dzisiejszym. Na fakturze jest numer VIN zamówionego samochodu oraz VIN jest w kodzie strony :)

Tak więc bardzo szybko idzie:
10.07 - złożenie zamówienia
14.07 - numer VIN nadany, wystawiona faktura, informacja że samochód jest w transporcie do Polski.

Niestety wysłali maila z powiadomieniem o 16:00 w piątek, a ja od poniedziałku do niedzieli jestem na urlopie. Mam nadzieję, że nie będzie problemu jak dostaną płatność nie w przyszłym tygodniu, a w kolejnym.

Na fakturze spodziewana data dostawy to 15.08

Broniu

Nowy na Forum
Dzwoniłem do salonu w Ząbkach, odebrał Gościu z Technical Support z Berlina (rozmowa po angielsku), zapytałem się o termin odbioru, powiedział, że przekaże koledze, który się ze mną skontaktuje, zadzwonił po ok. 1h, powiedział, że widzi vin i termin odbioru z W-wy będzie ok 15.08. Vin mam nadany widzę go w aplikacji w dokumetach (na Final invoice).

Michal

Moderator
Cały czas śledzę czy coś jest dostępne, jeśli coś się pojawi sensownego to wtedy dopiero anuluję zamówienie.
Właśnie się pojawiły auta z najnowszej dostawy na stronie:

Nawet ceny obniżone, więc polecam skorzystać i anulować tamto zamówienie, bo oszczędzisz ;)

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Przyznawać się, kto zrezygnował :)

Michal

Moderator
No masakra, obniżki po 25 tys na TM3 AWD... 0_o

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Wyjatkowo dużo samochodów.

inter