I wtedy wchodzę ja, cała na biało.ydaje mi się że tego już nie da się zepsuć...
I wtedy wchodzę ja, cała na biało.ydaje mi się że tego już nie da się zepsuć...
Nie trzeba anulować. Bez sensu drugi raz wpłacać zaliczkę. Wystarczy wysłać link z wybranym autem i prośbą o przepięcie. Ja tak dziś zrobiłem i po godzinie miałem nową fakturę z nową ceną.Nawet ceny obniżone, więc polecam skorzystać i anulować tamto zamówienie, bo oszczędzisz![]()
Zgadza się pod warunkiem że egzemplarz wyprzedażowy w między czasie nie zniknie, bo konsultanci nie pracują 24h na dobę i w weekendy...Nie trzeba anulować. Bez sensu drugi raz wpłacać zaliczkę. Wystarczy wysłać link z wybranym autem i prośbą o przepięcie. Ja tak dziś zrobiłem i po godzinie miałem nową fakturę z nową ceną.
Spróbuje w ten sposób robić, dziś w szale rabatowym nabyłem rezerwacje na TM3 LR AWD za 216890😎🤠To już się nie da tam do nich napisać i to poprawić?
Mnie się za pierwszym razem w 2020 roku tak udało, mailowo Bronka dorzuciłem![]()
No to gratuluję ceny bo nawet się na dotacje taka załapieSpróbuje w ten sposób robić, dziś w szale rabatowym nabyłem rezerwacje na TM3 LR AWD za 216890😎🤠
No bylyW czerwcu TM3 AWD można było kupić za 206 000 zł ciekawe czy znowu się takie pojawią
https://www.tesla.com/pl_PL/inventory/new/m3?arrangeby=plh&zip=11-110&range=0&referral=sawomir58708