Wydaje mi się, że nie możesz kupić jak nie jesteś zalogowany, więc to rozwiązuje sprawę. Nie wiem po co im ten numer dokładnie. Żeby sprawdzić kompatybilność? Pamiętam, że dochodziło do takich absurdów, że nawet nakrętek na wentyle nie chcieli sprzedać bez podania VINu.Kiedyś zamawiając WC przez Ząbki jeszcze zanim pojawił się oficjalny sklep trzeba było podawać VIN. Jeśli teraz tego nie ma to super.
vin miał być dlatego że wallboxy tesli są lepsze i tańsze niż konkurencja więc bronili się przed handlarzami masowo kupującymi wallboxy by je sprzedać drożej innym, ale jak to zwykle z ludźmi bywa, ktoś źle zrozumiał procedure i chciał VIN do każdej pierdoły. pozatym tesla negatywnie patrzyła na naprawy poza autoryzowanym serwisem więc VIN i szkoda jest potrzebna by dostać części zamienneWydaje mi się, że nie możesz kupić jak nie jesteś zalogowany, więc to rozwiązuje sprawę. Nie wiem po co im ten numer dokładnie. Żeby sprawdzić kompatybilność? Pamiętam, że dochodziło do takich absurdów, że nawet nakrętek na wentyle nie chcieli sprzedać bez podania VINu.
Trochę to dziwne i podejrzane. ale jakiś ukryty powód pewnie jest.
Dzięki Bronek, spróbujemy najpierw jako gość może wystarczy.Konto niech założy, może wtedy przejdzie. Ja mam konto od kilku lat a nie mam samochdow, tylko żona
Coś musi być na rzeczy z kontem, bo to się zmienia i np teraz mając konto możesz mieć aplikacje a tam dodajesz formę płatności i jak zobaczyłem wczoraj to można dodać kartę ale też firmę z nie, gdzie do płatności np podajesz dane z karty aby weryfikowało ale firma może być inna. Kiedyś tego nie było.Dzięki Bronek, spróbujemy najpierw jako gość może wystarczy.