Ford Explorer

stahoo

Zadomawiam się
Napisałem do Forda, dostałem odpowiedź:

Szanowny Panie,
dziękujemy za kontakt z Biurem Obslugi Klienta Ford Polska.

Uprzejmie informujemy, że warunki korzystania z bezpłatnego okresu ładowania w sieci Ionity uległy zmianie.
Od dnia 22 maja bieżącego roku bezpłatny okres próbny wynosi 90 dni.
W związku z powyższym, jeśli aktywacja subskrypcji nie nastąpiła przed datą wprowadzenia nowej oferty (tj. przed 22 maja), nie ma możliwości otrzymania 12-miesięcznego bezpłatnego okresu próbnego. Obowiązują nowe, 90-dniowe warunki.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z tą zmianą.

Z poważaniem,

p0li

Pionier e-mobilności
Czy jest możliwość zapisania na stałe ustawień o ostrzeganiu o przekroczeniu prędkości?

Chciałbym ustawić żeby ostrzegało po przekroczeniu powyżej 10km/h ale widzę że ustawienia resetują się przy każdym uruchomieniu auta. Jest na to jakiś sposób?
IMHO nie

Esiak

Fachowiec

Szanowny Panie,

Uprzejmie informujemy, że warunki korzystania z bezpłatnego okresu ładowania w sieci Ionity uległy zmianie.
W związku z powyższym, jeśli aktywacja subskrypcji nie nastąpiła przed datą wprowadzenia nowej oferty (tj. przed 22 maja), nie ma możliwości otrzymania 12-miesięcznego bezpłatnego okresu próbnego. Obowiązują nowe, 90-dniowe warunki.

Z poważaniem,
także sprawa wyjaśniona raz na zawsze...

chytry

Nowy na Forum

Szanowny Panie,

Z poważaniem,
Nie no super..
Auto odbierałem 21 maja, gdyby mi o tym dealer powiedział, to bym tego samego dnia ogarnął i miał na rok. Zrobiłem to jednak nastepnego dnia na spokojnie, i zamiast tego mam na 3 miesiące..

Wojtekj23

Posiadacz elektryka
Ja też odbierałem 21 mają i od razu zarejestrowałem kartę BO a w aplikacji mam ważność Ionity premium do 13 maja 2026. Skąd taka data nie wiem. Przetestowane plug and charge dziala rewelacyjnie czuje tylko niedosyt bo dojechałem do ładowarki na 15% auto twierdziło że podgrzewanie nie jest konieczne ale wystartowało od 125 kW po 4 minutach minut doszło do 130 na tym test zakończyłem więc obiecanej mocy ładowania jeszcze nie widziałem.

mattmd

Zadomawiam się
Jeszcze dopytam, było niby o tym już trochę ale mnie to zastanawia- soundbar w wersji premium macie w samochodach które są teraz do obioru? Było coś że teraz zamawiane już mają mieć standardowe audio, ale nigdzie potwierdzenia tych rewelacji nie mogę znaleźć?

lukech

Zadomawiam się
Jeszcze dopytam, było niby o tym już trochę ale mnie to zastanawia- soundbar w wersji premium macie w samochodach które są teraz do obioru? Było coś że teraz zamawiane już mają mieć standardowe audio, ale nigdzie potwierdzenia tych rewelacji nie mogę znaleźć?
Od wersji 2025.75 nie ma już nagłośnienia B&O w standardzie. Egzemplarze 2025.50 i starsze jeszcze mają.

Czyli nie tyle chodzi o datę odbioru, co datę produkcji - jest jeszcze całkiem sporo egzemplarzy ze stocku (zarówno u dealerów jak i centrali Forda), które B&O mają bez dopłaty. Tylko przebrane są niektóre wersje wyposażenia, tj. np. kolor może Ci nie pasować:)

Last edited: