SuC Radom

marco_25

Posiadacz elektryka
Kurcze zrobiliby coś bliżej trasy :(
dokładnie :(

na S7 Kraków-Warszawa jest już parę fajnych miejsc jak drogi shell w MOP Szewce lub Orlen na MOP Zakrzew. Patrząc na czas dojazdu do SuC Radom i infrastrukturę to decyzja powinna być prosta.

groveover

Nowy na Forum
dokładnie :(

na S7 Kraków-Warszawa jest już parę fajnych miejsc jak drogi shell w MOP Szewce lub Orlen na MOP Zakrzew. Patrząc na czas dojazdu do SuC Radom i infrastrukturę to decyzja powinna być prosta.
Dokładnie. Dodałbym jeszcze NOXO w Autodrom Jastrząb. Często ostatnio jeżdżę na tej trasie i ani razu nie korzystałem z SuC Radom. Ten SuC to raczej dla mieszkańców Radomia.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Brak ładowarki w połowie drogi (albo choćby w 1/3, jak Radom) pomiędzy Warszawą i Krakowem sprawił, że zakupiłem większą baterię (by mieć zawsze spokojną głowę na tej trasie, także zimą za 8 lat). Więc tesla zarabia na braku infrastruktury :)

Bo gdyby było coś sporego przy s7 pewnie bym został przy RWD (ale jednak chyba nie, na trasach do 300 km nie chcę nigdy stawać).

eSUBA94

Posiadacz elektryka
ciekawe że pierwsza stacja tesli w polsce która będzie miała połączenie nowych stacji ze starymi starego typu właśnie przypadnie w Radomiu a nie gdzieś gdzie jest większe zapotrzebowanie jak Lućmierz

Piotr

Posiadacz elektryka
ciekawe że pierwsza stacja tesli w polsce która będzie miała połączenie nowych stacji ze starymi starego typu właśnie przypadnie w Radomiu a nie gdzieś gdzie jest większe zapotrzebowanie jak Lućmierz
W Lućmierzu jest właśnie połączenie nowego typu ze starym V2 i V3