zibizz1

Pionier e-mobilności
tak właśnie, też tak robię
Przetestowałem dziś i trzeba zrobić pauzę żeby się tempomat włączył. Jeszcze sprawdzę czy sexy buttons potrafi przełączyć z autopilota na tempomat jednym klikiem

slaveq

Pionier e-mobilności
Ok dziś byłem w Ev Garage w Katowicach, Pan się przejechał i mówi, że faktycznie łożysko tylko nie wiadomo jeszcze które: ta lepsza opcja- koła, ta gorsza silnika. Część zamówiona i pod koniec sierpnia wymiana (jeśli okaże, się, że łożysko koła na co bardzo liczę). Jeśli silnik to niestety silnik do remontu i wtedy naprawa gwarancyjna :(.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Ok dziś byłem w Ev Garage w Katowicach, Pan się przejechał i mówi, że faktycznie łożysko tylko nie wiadomo jeszcze które: ta lepsza opcja- koła, ta gorsza silnika. Część zamówiona i pod koniec sierpnia wymiana (jeśli okaże, się, że łożysko koła na co bardzo liczę). Jeśli silnik to niestety silnik do remontu i wtedy naprawa gwarancyjna :(.
a łożysko koła nie podlega pod gwarancję?

karol.kar

Pionier e-mobilności
Jeszcze się pochwal ile masz nakulane km.

nabrU

Moderator
Pany oświećcie mnie czy jak się odbiera TM3 to ona ma jakieś dywaniki w standardzie? Jak to u Was było (w tym roku szczególnie)?

Michal

Moderator
Są welurowe.

SkropMe

Zadomawiam się
Panowie przy skręcie w lewo prawe przednie koło wydaje dziwny dźwięk, coś jakby jakaś zębatka. Czyżby przegub do wymiany? Obejmuje to gwarancje auto niecały rok przebieg 24k

Attachments

• IMG_3574.MOV
    7,1 MB · Liczba wyświetleń: 0
Last edited: