Przetestowałem dziś i trzeba zrobić pauzę żeby się tempomat włączył. Jeszcze sprawdzę czy sexy buttons potrafi przełączyć z autopilota na tempomat jednym klikiemtak właśnie, też tak robię
Przetestowałem dziś i trzeba zrobić pauzę żeby się tempomat włączył. Jeszcze sprawdzę czy sexy buttons potrafi przełączyć z autopilota na tempomat jednym klikiemtak właśnie, też tak robię
a łożysko koła nie podlega pod gwarancję?Ok dziś byłem w Ev Garage w Katowicach, Pan się przejechał i mówi, że faktycznie łożysko tylko nie wiadomo jeszcze które: ta lepsza opcja- koła, ta gorsza silnika. Część zamówiona i pod koniec sierpnia wymiana (jeśli okaże, się, że łożysko koła na co bardzo liczę). Jeśli silnik to niestety silnik do remontu i wtedy naprawa gwarancyjna.
Jeszcze się pochwal ile masz nakulane km.Ok dziś byłem w Ev Garage w Katowicach, Pan się przejechał i mówi, że faktycznie łożysko tylko nie wiadomo jeszcze które: ta lepsza opcja- koła, ta gorsza silnika. Część zamówiona i pod koniec sierpnia wymiana (jeśli okaże, się, że łożysko koła na co bardzo liczę). Jeśli silnik to niestety silnik do remontu i wtedy naprawa gwarancyjna.
32 tyś. możliwe, że jakaś wada fabryczna tego łożyska albo gdzieś przywaliłem bokiem koła. Nie przypominam sobie takiej sytuacji ale czasem ponoć niewiele trzeba.Jeszcze się pochwal ile masz nakulane km.
4400-4800 brutto.ile kosztuje wymiana przedniej szyby?