nowa akcja przywolawcza

KrzysztofFly

Moderator
przy poprzednich dwoch dostalem powiadomienia listowne
teraz sie nie spiesze bo za miesiac bede musial i tak robic termin na serwis po 50000 to moze da sie polaczyc
Ja zrobiłem przegląd na 50kkm, tydzień temu, przy okazji wymiany BSI. Tym razem niecały 1000 kilometrów przed czasem, jednak bez sensu byłoby jechać tydzień czy dwa później specjalnie na przegląd.

p0li

Pionier e-mobilności
na niemieckim forum pisza ze modeli 2022 to nie dotyczy - wiec mozliwe ze tylko starsze auta sa tym objete

KrzysztofFly

Moderator
na niemieckim forum pisza ze modeli 2022 to nie dotyczy - wiec mozliwe ze tylko starsze auta sa tym objete
Przed chwilą szukałem ładowarki pokładowej 3F, skorzystałem przy okazji z VIN-u samochodu wyprodukowanego 25.10.2021r, przy okazji dowiedziałem się, że podlega on kampanii serwisowej, jest to świeża informacja, bo z 17.08.2023. Prawdopodobnie ta sama o której wspominał @p0li . Mój samochód jej nie podlega (produkcja 29.01.2022), to także zgadza się z tym, co pisał @p0li .

Zrzut ekranu 2023-08-21 190306.png
Jednak najciekawszy jest komunikat:
"Naprawa polega na aktualizacji oprogramowania Autonomous Telematic Box poprzez OTA (Over The Air)."
Jeśli to prawda, no to szok, inżynierowie w Tesli już srają w gacie ;) ;), Stellantis i OTA.

KrzysztofFly

Moderator