naklejka na samochód z dotacją Mój elektryk

Aga_Sol

Nowy na Forum
Dostałam dotację z BOŚ (tzn mam decyzję, bo na pieniądze wciąż czekam...choć Teslą jeżdżę już od końca maja) z programu Mój Elektryk. Wraz z umową dostałam naklejkę do przyklejenia "w widocznym miejscu" na karoserii i tu 4 punkty wytypowane na drzwiach lub klapa bagażnika. Z groźbą że brak naklejki skutkuje negatywnymi konsekwencjami wynikającymi z umowy o dotację oraz umowy leasingu ... :)
Czy ktoś widział elektryka z taką naklejką? bo ja nie. Czy mam to coś mieć na samochodzie na wieki wieków, czy będę mogła zdjąć ją jak skończę leasing? Jest urody bardzo średniej, poza tym nie lubię obklejać samochodów. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi naklejkami?

lookash_c

Pionier e-mobilności
Dostałam dotację z BOŚ (tzn mam decyzję, bo na pieniądze wciąż czekam...choć Teslą jeżdżę już od końca maja) z programu Mój Elektryk. Wraz z umową dostałam naklejkę do przyklejenia "w widocznym miejscu" na karoserii i tu 4 punkty wytypowane na drzwiach lub klapa bagażnika. Z groźbą że brak naklejki skutkuje negatywnymi konsekwencjami wynikającymi z umowy o dotację oraz umowy leasingu ... :)
Czy ktoś widział elektryka z taką naklejką? bo ja nie. Czy mam to coś mieć na samochodzie na wieki wieków, czy będę mogła zdjąć ją jak skończę leasing? Jest urody bardzo średniej, poza tym nie lubię obklejać samochodów. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi naklejkami?
Tak, widziałem i widuję auta z naklejkami. Mogłaś nie brać dofinansowania, problemu z naklejką by nie było. Więc wiedząc na co się decydujesz i godzisz wykaż się podstawową przyzwoitością.

Michal

Moderator
Naklejka ma być na aucie w czasie "trwania przedsięwzięcia", czyli zgodnie z terminem dotacji.
Widziałem na kilku autach i jak nie chcesz przyklejać, to trzeba było nie brać dotacji ;)

elektryk

Pionier e-mobilności
Ja widuję te naklejki bardzo rzadko, więc sam się sobie dziwię, że nalepiłem, bo wygląda na to, że mało kto to robi, ale uznałem, że 2 lata szybko upłyną, a może ktoś dzięki tej naklejce dowie się, że są te dofinansowania i kupi elektryka.

Jak chociaż jeden elektryk więcej się sprzeda z tej mojej naklejki to już sukces!

nabrU

Moderator
Ja spędziłem w PL tydzień (wczoraj wróciłem) i widziałem dokładnie 8 EV.
Ale widziałem na Zafirze CDTI inną naklejkę "sfinansowano z 500+" :p

slaveq

Pionier e-mobilności
Ja mam peugeota z dotacją i naklejka na tylnej klapie przyklejona. To jest naprawdę niewielka niedogodność w zamian za kasę jaką dają. Polecam auta w kolorze białym bo wtedy dodatkowo nie rzuca się w oczy ;).

sebsek

Posiadacz elektryka
U mnie naklejka pojeździła tylko 4 miesiące bo podpisaną umowę dostałem 20 miesiecy po zakupie auta, od którego liczy sie okres "trwania przedsięwzięcia" 😀