Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

mikiniki

Zadomawiam się
Dziś wcześnie rano jechałem z Warszawy do Żywca i koło 6.30 minąłem transport TM3 koło Częstochowy. Śmiałem się że pewnie moja jedzie.

A o 11:00 telefon, że samochód w poniedziałek do odbioru :)
W soboty nie wydają ?

tygrysm

Fachowiec
Jak nie dzwonili to póki co nie ma i będą pewnie przekładać termin. Zawsze możesz zadzwonić do Tesli i zapytać.

Ja miałem ustawiony termin na 30.08 pierwotnie i mnie Pan zapytał czy zostawiamy czy chcę odebrać wcześniej i sam rzuciłem, że chciałbym odebrać w poniedziałek i mogłem wybrać dowolną pasującą mi godzinę. Nie wiem czy sobota była w ofercie, bo nie pytałem - i tak bym nie mógł tam być w sobotę.

bobroska

Zadomawiam się
Nie odbierzemy auta w poniedziałek. Tesla wysłała do banku nie tę fakturę co trzeba, teraz od początku tygodnia próbujemy się doprosić o notę korygującą, żeby móc odebrać samochód, ale ignorują maile od leasingu a na infolinii nas zbywają. Nie wiem już co mam robić.

Picek7

Zadomawiam się
Dzisiaj odebrałem przed 11.00. swoją 3 LR z tylnym napędem. Naładowana była do 88%. Plac wokół salonu cały zastawiony samochodami i cały czas zwożą kolejne. Ludzi odbierających również dużo. Sam odbiór zajął mi około 10 minut. Do tej pory nic nie znalazłem niepokojącego. Wszystko wydaje się być ok z samochodem.

mikiniki

Zadomawiam się
Jak nie dzwonili to póki co nie ma i będą pewnie przekładać termin. Zawsze możesz zadzwonić do Tesli i zapytać.

Ja miałem ustawiony termin na 30.08 pierwotnie i mnie Pan zapytał czy zostawiamy czy chcę odebrać wcześniej i sam rzuciłem, że chciałbym odebrać w poniedziałek i mogłem wybrać dowolną pasującą mi godzinę. Nie wiem czy sobota była w ofercie, bo nie pytałem - i tak bym nie mógł tam być w sobotę.
Dzwoniłem. Samochód jest ale nie w Ząbkach, tylko gdzieś pod Warszawą :) Termin ustalony na poniedziałek zostaje bez zmian. Także spoko. Ważne że samochód już jest. Pytałem o naładowanie go, to powiedział że ciężko będzie :)

Picek7

Zadomawiam się
Dzwoniłem. Samochód jest ale nie w Ząbkach, tylko gdzieś pod Warszawą :) Termin ustalony na poniedziałek zostaje bez zmian. Także spoko. Ważne że samochód już jest. Pytałem o naładowanie go, to powiedział że ciężko będzie :)
Oni mają pod Warszawą plac na który przywożą samochody i dopiero z niego przewożą pod Salon do odbioru.