Niestety brakSprawdź we frunku albo pod tylna pokrywa w bagażniku. U mnie do dzisiaj leżą tam zafoliowane![]()
Niestety brakSprawdź we frunku albo pod tylna pokrywa w bagażniku. U mnie do dzisiaj leżą tam zafoliowane![]()
W soboty nie wydają ?Dziś wcześnie rano jechałem z Warszawy do Żywca i koło 6.30 minąłem transport TM3 koło Częstochowy. Śmiałem się że pewnie moja jedzie.
A o 11:00 telefon, że samochód w poniedziałek do odbioru![]()
Bo ja mam w poniedziałek na 11 pierwotny termin i nawet nie wiem czy samochód już jestWydają, ale ponoć jest już tłok plus nie wszystkie auta dojechały.
Dzwoniłem. Samochód jest ale nie w Ząbkach, tylko gdzieś pod WarszawąJak nie dzwonili to póki co nie ma i będą pewnie przekładać termin. Zawsze możesz zadzwonić do Tesli i zapytać.
Ja miałem ustawiony termin na 30.08 pierwotnie i mnie Pan zapytał czy zostawiamy czy chcę odebrać wcześniej i sam rzuciłem, że chciałbym odebrać w poniedziałek i mogłem wybrać dowolną pasującą mi godzinę. Nie wiem czy sobota była w ofercie, bo nie pytałem - i tak bym nie mógł tam być w sobotę.
Oni mają pod Warszawą plac na który przywożą samochody i dopiero z niego przewożą pod Salon do odbioru.Dzwoniłem. Samochód jest ale nie w Ząbkach, tylko gdzieś pod WarszawąTermin ustalony na poniedziałek zostaje bez zmian. Także spoko. Ważne że samochód już jest. Pytałem o naładowanie go, to powiedział że ciężko będzie
![]()