Gdzie i jak sie ladowac ?

KrzysztofFly

Moderator
Może zmieściłeś się w 30 minutach - tyle jest gratis ;-) Co do zaplecza gastronomicznego to racja, jest nawet kilka knajpek.
Szczerze to nie pamiętam, jak wjeżdżałem otworzył się szlaban, jak wyjeżdżałem podobnie, więc nawet się nie zastanawiałem. Doładowałem 41kW, wypiłem w międzyczasie kawę i pojechałem do domu.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Szczerze to nie pamiętam, jak wjeżdżałem otworzył się szlaban, jak wyjeżdżałem podobnie, więc nawet się nie zastanawiałem. Doładowałem 41kW, wypiłem w międzyczasie kawę i pojechałem do domu.
Tam jest system rozpoznający numer rejestracyjny. Zatem prawdopodobnie zmieściłeś się w darmowym czasie bo inaczej by Cię nie wypuścił.

luki

Pionier e-mobilności
W Warszawie możesz jeszcze podjechać do Ekoen (Postępu 14, 02-676 Warszawa). 2zl/kwh, zapłacisz kartą, nie potrzeba aplikacji. Stąd masz już prostą wylotówkę na Radom

lookash_c

Pionier e-mobilności
a czy tu musze miec jakies kable do wykorzystania czy wszystko jest na miejscu ? ze zdjec wg mnie nie wynika jednoznacznie ze sa tam kable... ?
Stacja DC (gdzie ładujesz złączem CCS) ma kabel.
Własny kabel potrzebujesz ewentualnie do AC (jeśli stacja/słupek jest wyposażona tylko w gniazdo).