u Niemców jest
www.tesla.com

Inventory | Tesla

wiem, wiemSam sobie zorganizuj darmowe kilometry... Po pierwsze zamów z czyjegoś referral-a (dostaniesz 2 tyś. rabatu, przyda się na te 20-ki), następnie poleć komuś Teslę i dostaniesz 7500 punktów. Możesz je wymienić np. na 5 tyś. km na SuperChargerach
![]()
Można kupić egzemplarz od nas😜 jest sporo TMY RWD na 20:będę "polował" na auto z tymi felgami, będzie prościej, wszystko zależy od tego co się we wrześniu wydarzy![]()
Ja zrobiłem tak że zamówiłem normalnie do produkcji ze strony na felgach 20’’, zadzwoniłem do Tesli że jestem gotowy do odbioru, pojawiło się auto na inventory na 20 felgach w Niemczech i mi je przepięli do mojego zamówienia.Czy Tesla Polska może przesunąć auto z innego kraju?
Wg mnie dlatego, że jest to rzadka opcja, większe koła to mniejszy zasięg, więc mało kto bierze RWD i duże koła.Jasne, ale dlaczego Tesla nie sprzedaje osobno takich kół z oponami letnimi to nie rozumiem. Zrobić można wszystko, ale przy nowym aucie to powinno być proste. kupowanie oryginalnych felg na rynku wtórnym wyjdzie 15 tys i nie wiem od kogo kupuje. Dopóki sprzedaż idzie dobrze to nikt się nie będzie przejmował takimi klientami. Jak kupie na 19" to temat letnich będzie w marcu, a do tego czasu może pojawia się w sklepie Tesli fajne czarne felgi. Białe auto na kołpakach, a białe na czarnych felgach![]()