danielm

Pionier e-mobilności
A jeśli i tak rozważam LR z felgami 19 calowymi to różnica między LR a Performance będzie zauważalna? Zależy mi na zasięgu, a jeśli miałoby być podobnie to 17k dopłaty za Performance wydaje się akceptowalne.
ludzie bardzo sobie chwalą LR a boostem przyspieszenia. wtedy masz osiągi minimalnie mniejsze niż perf, za to zawieszenie, koła i zasięg od LR. spojler można sobie kupic samemu, niestety nie ma track mode.

dunix

Nowy na Forum
OK, dzięki za info, właśnie obawiałem się trochę tego twardszego zawieszenia i felg 20 calowych (pewnie nietrudno je uszkodzić) w Performance, dlatego chyba zdecyduję się na LR.

newbe

Posiadacz elektryka
Zwycięstwo!!! FTW!
po raz kolejny spróbowałem zalogowac sie do YT, tym razem przeczytałem opis na ekranie i spróbowałem wprowadzić telefon zgrany z kontem i... poszło. Jeszcze potwierdzenie 2fa na telefonie i nie mogłem uwierzyć własnym oczom!!!
Działa!
Jeszcze tylko wysyłanie adresu do nawigacji tesli z telefonu, tidal + hbogo i cda.pl i było by swietnie!!!
Mi dziś wysłanie adresu powiodło mimo komunikatu o niepowodzeniu...

TM3

Nowy na Forum
OK, dzięki za info, właśnie obawiałem się trochę tego twardszego zawieszenia i felg 20 calowych (pewnie nietrudno je uszkodzić) w Performance, dlatego chyba zdecyduję się na LR.
mnie też kusi performance bo teoretycznie odbiór jeszcze w sierpniu, ale w swoim Range Roverze na 20 juz mi kilka felg pękło... Gdyby była opcja 18' to pewnie bym sie skusił...

Relevant

Fachowiec
Tomek najlepszy :)
"Agent PZU skorzystał z możliwości odczytania nr VIN z naklejki zamieszczonej za szybą pojazdu, wykazując go w przygotowanej dla Pana ofercie ubezpieczenia pojazdu", tym samym blokując możliwość skorzystania z usług innego agenta PZU. Mnie tylko ciekawi czy on spisuje każdy VIN stojący pod salonem, czy tylko mój.

Najnowsze dyskusje