cooler

Pionier e-mobilności
Czy wy też nie możecie zalogować się na swoje konto na YouTube w Tm3? Mam komunikat że jest niezaufane przeglądarka. Zastanawia mnie czy to dlatego że mam 2fa czy jest to generalny problem.
Zwycięstwo!!! FTW!
po raz kolejny spróbowałem zalogowac sie do YT, tym razem przeczytałem opis na ekranie i spróbowałem wprowadzić telefon zgrany z kontem i... poszło. Jeszcze potwierdzenie 2fa na telefonie i nie mogłem uwierzyć własnym oczom!!!
Działa!
Jeszcze tylko wysyłanie adresu do nawigacji tesli z telefonu, tidal + hbogo i cda.pl i było by swietnie!!!

Bronek

Pionier e-mobilności
Netfix i konto google w przeglądarce też. Tylko zmniejszyli jej okno bez sensu dla animacji samochodu. To lipa. Pewnie doczekamy się jakiejś indywidualnej możliwości konfiguracji ekranu?

danielm

Pionier e-mobilności
Netfix i konto google w przeglądarce też. Tylko zmniejszyli jej okno bez sensu dla animacji samochodu. To lipa. Pewnie doczekamy się jakiejś indywidualnej możliwości konfiguracji ekranu?
tak, na święta 2020 mieliśmy dostać soft v12 który miał umożliwiać indywidualną konfiguracje ekranu a zamiast tego dostaliśmy poszerzenie lewej części i burdel ze wskaźnikami. no ale model S/X już ten soft dostał w końcu więc czekamy aż wejdzie i do 3/Y. plotka głosi że mamy równierz dostać smyraną zmianę biegów.

gim-kg

Pionier e-mobilności
moge zamowic w polsce z odbiorem w berlinie? :D ze szczecina blizej
Niestety nie, ale wycieczka pociągiem to też fajna przygoda. Ja jechałem z Kołobrzegu.
Ewentualny serwis możesz robić w Berlinie.
Jak będziesz zamawiał to nie zapomnij o Referalu

gim-kg

Pionier e-mobilności
Blizej pewnie konca roku sie zdecyduje na zakup ale numer zapisze. Dziekuje.
Zamówienie to jedno, a zakup to drugie. Możesz zamówić teraz a odebrać na koniec roku. Koszt zamówienia to 500 zł. Nie zapomnij o Referalu, puki jeszcze istnieje.

dunix

Nowy na Forum
Cześć, skąd wynika różnica w deklarowanym zasięgu pomiędzy wersjami LR a Performance? W teorii bateria i silniki są takie same, więc czy to wpływ felg? A może tak naprawdę w realnym użytkowaniu obie wersje mają zbliżony zasięg?

danielm

Pionier e-mobilności
Cześć, skąd wynika różnica w deklarowanym zasięgu pomiędzy wersjami LR a Performance? W teorii bateria i silniki są takie same, więc czy to wpływ felg? A może tak naprawdę w realnym użytkowaniu obie wersje mają zbliżony zasięg?
inne koła, krótsze zawieszenie, spojler

dunix

Nowy na Forum
A jeśli i tak rozważam LR z felgami 19 calowymi to różnica między LR a Performance będzie zauważalna? Zależy mi na zasięgu, a jeśli miałoby być podobnie to 17k dopłaty za Performance wydaje się akceptowalne.