Zwycięstwo!!! FTW!Czy wy też nie możecie zalogować się na swoje konto na YouTube w Tm3? Mam komunikat że jest niezaufane przeglądarka. Zastanawia mnie czy to dlatego że mam 2fa czy jest to generalny problem.
tak, na święta 2020 mieliśmy dostać soft v12 który miał umożliwiać indywidualną konfiguracje ekranu a zamiast tego dostaliśmy poszerzenie lewej części i burdel ze wskaźnikami. no ale model S/X już ten soft dostał w końcu więc czekamy aż wejdzie i do 3/Y. plotka głosi że mamy równierz dostać smyraną zmianę biegów.Netfix i konto google w przeglądarce też. Tylko zmniejszyli jej okno bez sensu dla animacji samochodu. To lipa. Pewnie doczekamy się jakiejś indywidualnej możliwości konfiguracji ekranu?
Niestety nie, ale wycieczka pociągiem to też fajna przygoda. Ja jechałem z Kołobrzegu.moge zamowic w polsce z odbiorem w berlinie?ze szczecina blizej
Zamówienie to jedno, a zakup to drugie. Możesz zamówić teraz a odebrać na koniec roku. Koszt zamówienia to 500 zł. Nie zapomnij o Referalu, puki jeszcze istnieje.Blizej pewnie konca roku sie zdecyduje na zakup ale numer zapisze. Dziekuje.
(....) . plotka głosi że mamy równierz dostać smyraną zmianę biegów.
inne koła, krótsze zawieszenie, spojlerCześć, skąd wynika różnica w deklarowanym zasięgu pomiędzy wersjami LR a Performance? W teorii bateria i silniki są takie same, więc czy to wpływ felg? A może tak naprawdę w realnym użytkowaniu obie wersje mają zbliżony zasięg?