Lsk
Zadomawiam się
Nie tylko w Wiedniu wyglada ze jest ich kilka.SuC w Wiedniu przy tesla serwisie podobno jest darmowe.
Nie tylko w Wiedniu wyglada ze jest ich kilka.SuC w Wiedniu przy tesla serwisie podobno jest darmowe.
Ja jeszcze mam darmowe, ale w Nawigacji i tak przy każdej pokazuje mi cenę z kW i za czas postoju.cena jest albo nie ma ale to zalezy od tego czy ty masz darmowe ładowanie czy nie ale jest wyjątek. na terenach objętych powodzią tesla uruchomiła darmowe ładowanie. nie słyszałem zeby dostały je węgry ale kto wie
Bede wracal z CRO w piatek przez Austrie, pewnie sprawdze.Ja jeszcze mam darmowe, ale w Nawigacji i tak przy każdej pokazuje mi cenę z kW i za czas postoju.
Na każdej oprócz tych o których mowie, nawigacja samochodowa nie podaje przy nich ceny.
Czytałem już gdzieś ze są jakieś darmowe SuC w Europie, ale nie mogę teraz tego znaleźć.
Korzystając ze na pewno kilku z nas wyjechało gdzieś na południe teslami to chciałem potwierdzić to info.
Otwórz w tył - ostatnie połączeniamoje TOP5:
- graj "nazwa utworu"
- zadzwoń do "ktoś tam"
- szukaj w google "coś tam"
- nawiguj do X
- otwórz schowek
- złóż lusterka
Dokładnie tak to wygląda, w urzędzie to w zależności od miasta pewnie umawianie wizyty wygląda inaczej. Ja wiedziałem mniej więcej kiedy dostanę papiery i umówiłem się w urzędzie dwa tygodnie wcześniej.Panowie lub Panie,
Możecie napisać jak wyglądała u was rejestracja auta?
Z rozmowy z Tesla zrozumiałem następujące kroki
- Tesla daje mi info, że auto jest gotowe do rejestracji i wystawia mi fakturę do zapłacenia
- Przelewam pieniądze za auto i Tesla Polska wysyła mi dokumentu do rejestracji
- Udaje się do urzędu by zarejestrować auto (tu troche trudniej bo trzeba wcześniej umówić wizytę?)
- Jadę do Wawy odebrać auto wraz z nowymi tablicami, dowodem rejestracji itp,
- Ładuje auto do 100% i wracam do domu
wszystko się zgadza poza punktem piątym.Panowie lub Panie,
Możecie napisać jak wyglądała u was rejestracja auta?
Z rozmowy z Tesla zrozumiałem następujące kroki
- Tesla daje mi info, że auto jest gotowe do rejestracji i wystawia mi fakturę do zapłacenia
- Przelewam pieniądze za auto i Tesla Polska wysyła mi dokumentu do rejestracji
- Udaje się do urzędu by zarejestrować auto (tu troche trudniej bo trzeba wcześniej umówić wizytę?)
- Jadę do Wawy odebrać auto wraz z nowymi tablicami, dowodem rejestracji itp,
- Ładuje auto do 100% i wracam do domu
Jak chcesz ubezpieczenie od kradzieży w krajach poza UE, np. Ukraina to zdecydowanie PZU.Miedzy 3 a 4 punktem jeszcze chyba ubezpieczamy? Moze koledzy poleca ubezpieczyciela, podadza swoje stawki oc/ac?