Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

grzkas

Fachowiec
Gdzie w aplikacji zgłosić wady pojazdu po odbiorze, po prostu kliknąć serwis i wypisać czy jest jakaś specjalna pozycja? W salonie mówili ze trzeba wszystko w 24h zgłosić a z racji tego ze ja odbierałem auto jak już było ciemno to nie miałem jak zweryfikować?
Warto byc troche wczesniej i zglaszac na czas. Na miejscu wam nikt niczego nie odbierze, bo to punkt odbioru (Warszawa/Bytom). A jesli juz musicie po ciemku, wypozyczcie sobie lampe z castoramy taka duza i sprawdzcie auto przed odbiorem. Obowiazkowo zawsze dobre zdjecia zrobic. Duzo ludzi kombinuje, odbiora auto w dobrym stanie , zahacza gdzies pod domem o slupek i chca zeby to bylo na gwarancji naprawione.
Pozdrawiam.

inter

Pionier e-mobilności
Aktualnie od jakiegoś czasu, nic nie wypłynęło z Chin. Jest statek do Koper za 3 dni. Czeka ktoś jeszcze na odbiory starej 3?

nabrU

Moderator
Jak sądzę wciąż bedą statki z transportami do UK (Southampton) bo u nas nowa TM3 dopiero po nowym roku. Plus TMY też mamy z Chin

inter

Pionier e-mobilności
Jak sądzę wciąż bedą statki z transportami do UK (Southampton) bo u nas nowa TM3 dopiero po nowym roku. Plus TMY też mamy z Chin
Płyna jeszcze dwa inne, ale do Zeebrugge. Innych brak.

inter

Pionier e-mobilności

nabrU

Moderator
@Picek7, czytaj ze zrozumieniem... (hint: zerknij gdzie mieszkam)