Be Charge

dogtran

Zadomawiam się
Summa summarum jeśli komuś po drodze z Ionity to i tak najkorzystniej wypada pakiet w Be Charge.. W zależności od potrzeb można sobie wziąć 50, 100, 250, 500 kWh na miesiąc i cena wypada w okolicach 1.80 PLN / 1 kWh. Do tego normalna faktura VAT.
Przy pakiecie 500kW za 175€ wychodzi 0.35 tj.1.55zł.

STMS

Pionier e-mobilności
Summa summarum jeśli komuś po drodze z Ionity to i tak najkorzystniej wypada pakiet w Be Charge.. W zależności od potrzeb można sobie wziąć 50, 100, 250, 500 kWh na miesiąc i cena wypada w okolicach 1.80 PLN / 1 kWh. Do tego normalna faktura VAT.
Pakiety są problematyczne bo musisz wykorzystać całość, inaczej przepłacasz

Mi lepiej wychodzi GW z małym ABO i jak tylko się da korzystać z SuC a GW tylko jak SuC daleko lub nie po drodze

adianqo

Nowy na Forum
Pomocy o co chodzi mam odnowiony pakiet nie działa ladowanie na IONITY Olszowa w stronę Łodzi z tej karty; działało pare dni temu w druga stronę co jest grane ktoś może pomoc ? Ktoś się dziś tam tym ladowal? Ładowarki sprawne

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Dziś w nocy próbowałem pod Wrocławiem i nie udało się uruchomić sesji! Stację były online ale oczywiście z aplikacji nie udało się naładować, w Europie w ciągu 15; godzin korzystałem 4 razy i działało, w pl oczywiście odrazu przestało. Czy to normalne że w aplikacji są czerwone odznaczenia że niema informacji o statusie??

Attachments

• Screenshot_20230902-103948.png
    Screenshot_20230902-103948.png
    198,5 KB · Liczba wyświetleń: 13

Jusand

Posiadacz elektryka
Właśnie przed chwilą patrzyłem gdzie by tu wykorzystać kupon na 5 EUR w wszystko prawie na czerwono poza ionity, które mi nie po drodze. Chyba zostanę tylko przy SuC, bo szkoda nerwów.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Pomocy o co chodzi mam odnowiony pakiet nie działa ladowanie na IONITY Olszowa w stronę Łodzi z tej karty; działało pare dni temu w druga stronę co jest grane ktoś może pomoc ? Ktoś się dziś tam tym ladowal? Ładowarki sprawne
Dzwonić do nich na infolinię..

Jaceq

Pionier e-mobilności
Dziś w nocy próbowałem pod Wrocławiem i nie udało się uruchomić sesji! Stację były online ale oczywiście z aplikacji nie udało się naładować, w Europie w ciągu 15; godzin korzystałem 4 razy i działało, w pl oczywiście odrazu przestało. Czy to normalne że w aplikacji są czerwone odznaczenia że niema informacji o statusie??
Ładowałem się kilka razy na Ionity w Polsce i było OK.. Może jakiś problem z siecią mają? Najlepiej przy takich problemach dzwonić na infolinię BeCharge. Miałem raz problem bo przez pomyłkę wystartowałem z aplikacji ze złego stanowiska i sesja zawisła - pomogli właśnie na infolinii.

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Ładowałem się kilka razy na Ionity w Polsce i było OK.. Może jakiś problem z siecią mają? Najlepiej przy takich problemach dzwonić na infolinię BeCharge. Miałem raz problem bo przez pomyłkę wystartowałem z aplikacji ze złego stanowiska i sesja zawisła - pomogli właśnie na infolinii.
A co zrobiłeś że pomogli? Bo tego potrzebuję, a wątpię że oni mają dostęp do ładowarek firm trzecich

Jaceq

Pionier e-mobilności
A co zrobiłeś że pomogli? Bo tego potrzebuję, a wątpię że oni mają dostęp do ładowarek firm trzecich
W moim przypadku to była zawieszona sesja w aplikacji. Więc ją usunęli. Masz rację, do ładowarek roamingowych pewnie nie mają bezpośredniego dostępu, ale chyba widzą gdy na przykład nie ma komunikacji..

adianqo

Nowy na Forum
Ionity wczoraj na infolinii się przyznało ze w CALEJ POLSCE stracili dostęp do internetu na stacjach, dopiero się kąpieli wieczorem, jakaś poważna awaria. Czy dzisiaj już się ktoś ładuje? Na dodatek poinformowano mnie że nie naładowałbym się nawet płacąc bezsposrednio z aplikacji Ionity.