Ciekawostki ze świata projektowania samochodów
V vista-LASH-resident Posiadacz elektryka 12 Sep 2023 #1 https://twitter.com/i/web/status/1701526268620222625 Upvote 0 Downvote
Z zibizz1 Pionier e-mobilności 13 Sep 2023 #21 W silnikach Tesla daje miedź. Ja przyłącze do domu ponad 100m zrobiłem na aluminium a w całym domu jest miedź, takze trzeba rozsądnie podchodzić do tematu a nie ślepo wszedzie stosować tytan i carbon bo najbardziej wytrzymałe
W silnikach Tesla daje miedź. Ja przyłącze do domu ponad 100m zrobiłem na aluminium a w całym domu jest miedź, takze trzeba rozsądnie podchodzić do tematu a nie ślepo wszedzie stosować tytan i carbon bo najbardziej wytrzymałe
Michal Moderator 13 Sep 2023 #22 zibizz1 said: ślepo wszedzie stosować tytan i carbon bo najbardziej wytrzymałe Click to expand... *patrz Apple
zibizz1 said: ślepo wszedzie stosować tytan i carbon bo najbardziej wytrzymałe Click to expand... *patrz Apple
Lupus Posiadacz elektryka 14 Sep 2023 #23 lookash_c said: Za 50 lat to będziemy latać jak w "Jetsonach", po co komu drogi A zasoby ściągniemy sobie z kosmosu. Click to expand... Za 50 lat nikt nie będzie nigdzie wychodził źródło:
lookash_c said: Za 50 lat to będziemy latać jak w "Jetsonach", po co komu drogi A zasoby ściągniemy sobie z kosmosu. Click to expand... Za 50 lat nikt nie będzie nigdzie wychodził źródło: