naklejka na samochód z dotacją Mój elektryk

Michacy

Zadomawiam się
Myślę, że zależy od koloru i od tego gdzie parkujesz auto, bo jeśli będzie to kolor biały, a auto będzie stało głównie na słońcu to moim zdaniem może być widać ślad.

pluto

Pionier e-mobilności
Znany portal aukcyjny - nie odklejały się, nie marszczyły, nie zostawiały śladów kleju po ściągnięciu.
Kolor aut niebieski metalik i biała perła.

PawelC

Zadomawiam się
Ja zamiast naklejki użyłem banera magnetycznego - bez problemu dostępne na allegro. Dobrze się trzyma, nie zostawia śladów i łatwo zdjąć.

PawelC

Zadomawiam się
To prawda, ale ma za to białe tło - dobra opcja dla tych z białymi samochodami. Chociaż na moim niebieskim Leafie też wygląda dobrze.

ypl

Pionier e-mobilności
Ja zamiast naklejki użyłem banera magnetycznego - bez problemu dostępne na allegro. Dobrze się trzyma, nie zostawia śladów i łatwo zdjąć.
A gdzie kupiłeś ten baner magnetyczny?

ypl

Pionier e-mobilności
Tylko w Tesli nie wszędzie go przykleisz 😉
A na drzwiach da radę? Żona naklejkę wstydu chciała na drzwiach pasażera pod lusterkiem.

KrzysztofFly

Moderator
Z tego co pamiętam jak robiłem przymiarkę, to nie. Jak masz jakikolwiek magnes pod ręką, nawet taki z lodówki, to sprawdź. Ja jestem na wyjeździe, a moja naklejka magnetyczna jest w garażu, to tymczasowo nie sprawdzę. W e-C4 miałem na prawych drzwiach pod lusterkiem ja przyklejoną i całkiem ok wyglądała, jednak parę dni temu zmieniłem na transparentną, bo kupiłem od razu dwie wersje.