Stuki z przedniego zawieszenia - TM3LR

TDTD

Nowy na Forum
Zaczynam się niepokoić. Przy odbiorze razem z obsługą znaleźliśmy naprawdę małe niedoskonałości i zgodnie z ich zaleceniem w ciągu 24h zgłosiłem je oraz 2 inne po czym z aplikacji znikły zdjęcia i czat. Teraz za radą infolini jeszcze raz to zgłosiłem i dostałem wycenę z serwisu stąd moje wątpliwości czy jest to prawidłowe ich zachowanie.

TDTD

Nowy na Forum
Dostrzegłem kolejny problem tym razem z głośnikiem i na czacie powiedzieli mi że mam to zgłosić w zakładce serwis a w niej poza zaplanowanym serwisem nie mam możliwości zgłoszenia niczego więcej

Michal

Moderator
Jeśli to nie Twoja wina to nie zapłacisz.

Głośnik dopisz na chat i tez naprawią.

TDTD

Nowy na Forum
Jeśli to nie Twoja wina to nie zapłacisz.

Głośnik dopisz na chat i tez naprawią.
Chodzi o dwie klamki w tylnich drzwiach które są głębiej niż przednie głupota ale sama obsługa zasugerowała żebym zgłosił następnie źle spasowane lampy/ błotniki. Sama kosmetyka reszta wygląda super

ciastek

Pionier e-mobilności
Chodzi o dwie klamki w tylnich drzwiach które są głębiej niż przednie głupota ale sama obsługa zasugerowała żebym zgłosił
Ten typ tak ma. Też na początku myślałem że coś jest nie tak, ale obejrzałem inne auta na placu i we wszystkich tak jest.
następnie źle spasowane lampy/ błotniki
Też na początku oddałem narzekając na źle spasowane lampy. Czekając na zrobienie obejrzałem inne auta na placu i okazało się, że normą jest, iż dolna krawędź lampy nieco wystaje.
na czacie powiedzieli mi że mam to zgłosić w zakładce serwis a w niej poza zaplanowanym serwisem nie mam możliwości zgłoszenia niczego więcej
Możesz wyedytować zaplanowaną wizytę i dodać kolejne sprawy, lecz sprawi to, że stracisz obecny termin i będziesz musiał wybrać nowy.

Last edited: