2023.32

SylB

Fachowiec
To jest wersja z początku wieku, teraz większość już robi backupy ale mało kto je sprawdza :) (sorry za ciągnięcie offtopic).
Ale żeby być w temacie: u mnie ciągle 26, mimo, że Tesla jest podłączona do WiFi
Poszukaj na forum, jest jakaś procedura wymuszająca i podobno działa.
Typu, sprawdź czy minęło 24h od sprawdzania czy jest nowa wersja, restart komputera, coś tam jeszcze oraz WiFi i zaczyna pobierać.

Slawoos

Zadomawiam się
U mnie pobrał aktualizację i rano już czekała na zainstalowanie. Zaplanowałem na godzinę chyba 10. Po przyjściu do auta około 13 już po aktualizacji nie rozpoznał telefonu i nie chciał otworzyć drzwi. Udało się z aplikacji, ale po odejściu nie zamknął się. Tak tylko informuję, żeby ktoś nie zostawił przypadkiem otwartego auta po aktualizacji.

elektryk

Pionier e-mobilności
U mnie pobrał aktualizację i rano już czekała na zainstalowanie. Zaplanowałem na godzinę chyba 10. Po przyjściu do auta około 13 już po aktualizacji nie rozpoznał telefonu i nie chciał otworzyć drzwi. Udało się z aplikacji, ale po odejściu nie zamknął się. Tak tylko informuję, żeby ktoś nie zostawił przypadkiem otwartego auta po aktualizacji.
Jak pojawiają się jakieś problemy po aktualizacji to najlepiej zrobić restart komputera poprzez przytrzymanie dwóch rolek na kierownicy przez kilka sekund.

Niektórzy nawet zalecają zawsze po aktualizacji to robić.

danielm

Pionier e-mobilności
też tak miałem, ale nie skojarzyłem że to po aktualizacji było. i oczywiście nie zamknąłem za sobą auta i stało otwarte :) następnego dnia już było ok

danielm

Pionier e-mobilności
Jak pojawiają się jakieś problemy po aktualizacji to najlepiej zrobić restart komputera poprzez przytrzymanie dwóch rolek na kierownicy przez kilka sekund.

Niektórzy nawet zalecają zawsze po aktualizacji to robić.
aktualizacja robi reset ale to prawda, bywały dziwne problemy zaraz po aktualizacji które reset poprawiał

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Czekam na ten update. Czytając posty 🫣

wojtkow

Pionier e-mobilności
Ja zmieniałem koła, języki, robiłem reset, odtańczyłem taniec deszczu, umyłem samochód i nic...
A ciągle nie mam polskiego języka w nawigacji i liczę że mi przyjdzie z aktualizacją.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
U mnie tez już na pokładzie💪