Interfejs / Ekran jego działanie, problemy itp...

Bronek

Pionier e-mobilności
Też bywało.
Przy okazji info, gdy ktoś korzysta z TeslaWear na smartwach u, to po niektórych aktualizacjach samochodu trzeba sie wylogować i zalogować w zegarku jeszcze raz.

Norbert

Posiadacz elektryka
Też bywało.
Przy okazji info, gdy ktoś korzysta z TeslaWear na smartwach u, to po niektórych aktualizacjach samochodu trzeba sie wylogować i zalogować w zegarku jeszcze raz.
Co to za smartwatch?

W kwestii problemów z MCU to po ostatniej aktualizacji w Sce notoryczne samoczynne restarty przy np. uzywaniu mapy... w sensie jeździe palcem po mapie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam tanioche Fossil , bo do płacenia z nfc, Samsung wypasiony mi nie działał z Google Pay
I przy okazji okazalo sie ze fajnie działa z TeslaWear, Macdroidem.
Juz tu o tym pisalem.

Np

kaziwich

Posiadacz elektryka
Fakt, wczoraj żona otwierała kartą (jako pasażer). Nie miała przy sobie pilota, wozi go gdy prowadzi i twierdzi, iż z nim takie cuda jej się nie zdarzają.
Mam 25.7 i miałem wieczorem problem, musialem odpalić aplikację
Uuu… jest faktycznie kiepsko. Dzis milem syt. ze tel polaczony podczas jazdy, a przychodzacej rozmowy nie przekierowalo na ekran/glosniki :/
Czy takie rzeczy zglaszac (wiadomo ze serwis nic nie zrobi) czy czekac cierpliwie na fixa w sofcie?

Bronek

Pionier e-mobilności
Czekać, u Tesli sie ciągle na coś czeka. :)
Nissan np. stoi smutny, zwyczajny i jest taki jaki był 3 lata temu, Bez emocji, czeka aby niedlugo ktoś inny miał miesiąc/dwa /trzy radości po zakupie.
Tesla to całkiem inne auto niż bylo, po dwóch latach od zakupu. Teraz to stosunkowo spokojne aktualizacje. Z 40-50 przetrwałem.