Bo tylko elektryki są tak złe, że nawet wypadki robią :)

poochaty

Posiadacz elektryka

poochaty

Posiadacz elektryka
tylko elektryki mają selektror biegów więc tylko w elektrykach można pomylić wybór selektora biegów :)
Nic nie zrobisz Panie.
Pamiętam jak robiłem prawo jazdy na Polonezie. Laska która była w tym samym czasie ze mną na placu manewrowym dojezdzając do ściany budynku parkując przodem, pomyliła hamulec z gazem. Było spektakularnie. Już wtedy ten Polonez był praprzodkiem i archetypem niebezpiecznych elektryków.

danielm

Pionier e-mobilności
Nic nie zrobisz Panie.
Pamiętam jak robiłem prawo jazdy na Polonezie. Laska która była w tym samym czasie ze mną na placu manewrowym dojezdzając do ściany budynku parkując przodem, pomyliła hamulec z gazem. Było spektakularnie. Już wtedy ten Polonez był praprzodkiem i archetypem niebezpiecznych elektryków.
w stanach zjednoczonych rocznie mają tysiące wypadków rocznie związanych z pomyleniem pedałów, mnie jednak niezmiennie bawi:

vwir

Pionier e-mobilności
w stanach zjednoczonych rocznie mają tysiące wypadków rocznie związanych z pomyleniem pedałów, mnie jednak niezmiennie bawi:
Właśnie szukałem tego filmiku ;) Świetny jest, zarówno ten gość biegnący za samochodem jak i reakcja kobiety - mistrzostwo świata.

daniel

Señor Meme Officer
Ja zawału dostaję jak ludzie pokazują ile jeszcze zostało miejsca do wjechania wchodząc pomiędzy samochód, a ścianę albo inny samochód. Lakier cenniejszy od własnego kolana.