Akurat byłem na dachu i takie oto ujęcie uchwyciłem .. wydaje mi się ciekawe więc się dzielę ;-)
V viallos Pionier e-mobilności 15 Oct 2023 #1 Akurat byłem na dachu i takie oto ujęcie uchwyciłem .. wydaje mi się ciekawe więc się dzielę ;-)
S skyactivwalker Pionier e-mobilności 15 Oct 2023 #3 Michal said: Mój też się ładuje z PV: View attachment 13828 Click to expand... Taaaaa na pewno.... a za samochodem paliwo do generatora na holzgas.
Michal said: Mój też się ładuje z PV: View attachment 13828 Click to expand... Taaaaa na pewno.... a za samochodem paliwo do generatora na holzgas.
6 6a8 Posiadacz elektryka 15 Oct 2023 #4 Ależ, co wy, @Michał dysponuje najnowszym panelem PV o fantastycznych parametrach
E elektryk Pionier e-mobilności 15 Oct 2023 #5 skyactivwalker said: Taaaaa na pewno.... a za samochodem paliwo do generatora na holzgas. Click to expand... Za samochodem biomasa, a wg regulacji EU to OZE ;-)
skyactivwalker said: Taaaaa na pewno.... a za samochodem paliwo do generatora na holzgas. Click to expand... Za samochodem biomasa, a wg regulacji EU to OZE ;-)