Pytanie do znawców

nabrU

Moderator
Hmm, jak na singla dziwny (jak dla mnie) wybór (mowa o X).
Ja (jak inni) przy tych warunkach kupowałbym TM3 (np. Performance, aby było max funu). Nowszy technicznie samochód i zwinniejszy (X to krowa jest ;)) ibardziej popularny, a co za tym idzie więcej wiedzy, części itp.

Ginger80

Nowy na Forum
Ja (jak inni) przy tych warunkach kupowałbym TM3 (np. Performance, aby było max funu). Nowszy technicznie samochód i zwinniejszy (X to krowa jest ;)) ibardziej popularny, a co za tym idzie więcej wiedzy, części itp.
Mi osobiście zawsze podobały się większe auta typu limuzyna ( kiedyś miałem S klasę ) a dwa to bardziej pakowne jest co już też kilka razy doceniłem mając wcześniej kombi. Nie jestem jakimś freakiem motoryzacji i np nie zwracam AŻ takiej uwagi na ilość koni czy przyśpieszenie ( choć oczywiście też mam świadomość że to się przydaje) Auta zazwyczaj kupuję "oczami" czyli ma mi się spodobać wygląd oraz wyposażenie a dopiero później osiągi

danielm

Pionier e-mobilności
ja też singiel i też bym 7mio osobowego Xa z garażu nie wyrzucił. na szczęście mnie nie stać a sam X nie zmieściłby mi się w garażu więc jeżdze TM3 :)

Jollybad

Zadomawiam się
L
Auta zazwyczaj kupuję "oczami" czyli ma mi się spodobać wygląd oraz wyposażenie a dopiero później osiągi
O gustach się nie dyskutuje ale są ładniejsze auta niż tesle. Mi bardziej podobała się kia ev6 GT line ale TMY był bardziej rozsądnym wyborem w mojej sytuacji. Zdecydowanie musisz się przejechać kilkoma modelami żeby mieć porównanie

Ginger80

Nowy na Forum
L

O gustach się nie dyskutuje ale są ładniejsze auta niż tesle. Mi bardziej podobała się kia ev6 GT line ale TMY był bardziej rozsądnym wyborem w mojej sytuacji. Zdecydowanie musisz się przejechać kilkoma modelami żeby mieć porównanie
Oczywiście zgadzam się że są ładniejsza auta, bardziej funkcjonalne, lepiej wyposażone itd. ba nawet mi chodziła po głowie Skoda SuperB czy Kodiaq albo znów powrót do segmentu F i Audi A8 z wyposażeniem na wypasie ;) i też się zgodzę że warto by było kilkoma autami się przejechać i porównać choć takie porównanie to byłoby bardziej kompletne mając samochód minimum tydzień każde i użytkować na maxa ;)

Ev3

Pionier e-mobilności
Oczywiście zgadzam się że są ładniejsza auta, bardziej funkcjonalne, lepiej wyposażone itd. ba nawet mi chodziła po głowie Skoda SuperB czy Kodiaq albo znów powrót do segmentu F i Audi A8
A nie było wcześniej nic o kupowaniu oczami?