Mi osobiście zawsze podobały się większe auta typu limuzyna ( kiedyś miałem S klasę ) a dwa to bardziej pakowne jest co już też kilka razy doceniłem mając wcześniej kombi. Nie jestem jakimś freakiem motoryzacji i np nie zwracam AŻ takiej uwagi na ilość koni czy przyśpieszenie ( choć oczywiście też mam świadomość że to się przydaje) Auta zazwyczaj kupuję "oczami" czyli ma mi się spodobać wygląd oraz wyposażenie a dopiero później osiągiHmm, jak na singla dziwny (jak dla mnie) wybór (mowa o X).
Ja (jak inni) przy tych warunkach kupowałbym TM3 (np. Performance, aby było max funu). Nowszy technicznie samochód i zwinniejszy (X to krowa jest) ibardziej popularny, a co za tym idzie więcej wiedzy, części itp.
ja też singiel i też bym 7mio osobowego Xa z garażu nie wyrzucił. na szczęście mnie nie stać a sam X nie zmieściłby mi się w garażu więc jeżdze TM3Hmm, jak na singla dziwny (jak dla mnie) wybór (mowa o X).
Ja (jak inni) przy tych warunkach kupowałbym TM3 (np. Performance, aby było max funu). Nowszy technicznie samochód i zwinniejszy (X to krowa jest) ibardziej popularny, a co za tym idzie więcej wiedzy, części itp.
O gustach się nie dyskutuje ale są ładniejsze auta niż tesle. Mi bardziej podobała się kia ev6 GT line ale TMY był bardziej rozsądnym wyborem w mojej sytuacji. Zdecydowanie musisz się przejechać kilkoma modelami żeby mieć porównanieAuta zazwyczaj kupuję "oczami" czyli ma mi się spodobać wygląd oraz wyposażenie a dopiero później osiągi
Oczywiście zgadzam się że są ładniejsza auta, bardziej funkcjonalne, lepiej wyposażone itd. ba nawet mi chodziła po głowie Skoda SuperB czy Kodiaq albo znów powrót do segmentu F i Audi A8 z wyposażeniem na wypasieL
O gustach się nie dyskutuje ale są ładniejsze auta niż tesle. Mi bardziej podobała się kia ev6 GT line ale TMY był bardziej rozsądnym wyborem w mojej sytuacji. Zdecydowanie musisz się przejechać kilkoma modelami żeby mieć porównanie
A nie było wcześniej nic o kupowaniu oczami?Oczywiście zgadzam się że są ładniejsza auta, bardziej funkcjonalne, lepiej wyposażone itd. ba nawet mi chodziła po głowie Skoda SuperB czy Kodiaq albo znów powrót do segmentu F i Audi A8
było jednak to nie są elektryki a chętnie bym spróbował i z tego pieca chlebA nie było wcześniej nic o kupowaniu oczami?