Też się skusiłem.Ja zamówiłem 😀
PS : jak zamówicie, odezwijcie się na prv.
Też się skusiłem.Ja zamówiłem 😀
Też zamówiłem. Wysyłka w styczniu 2024zamawiał ktoś?mnie korci
namówiliście mnieTeż zamówiłem. Wysyłka w styczniu 2024
Dodatkowo można się dogadać z kimś kto już zamówił. Jest promocja dla tych co już zamówili, dostaną 2 przyciski S3XY Buttons za każdą poleconą osobę (wystarczy numer nowego zamówienia) i po 1 przycisku wpadnie. Jak coś to się polecamnamówiliście mnie![]()
btw jeśli ktoś chce to znalazłem kod rabatowy w google, ~30usd taniej wychodzi: "Megawatts"
Kod pochodzi z jakiegoś kanału na YT.
O kurcze, szkoda że dopiero mówisz to kupiłbym z twojego poleceniaDodatkowo można się dogadać z kimś kto już zamówił. Jest promocja dla tych co już zamówili, dostaną 2 przyciski S3XY Buttons za każdą poleconą osobę (wystarczy numer nowego zamówienia) i po 1 przycisku wpadnie. Jak coś to się polecam![]()
Ja już zamówiłem, to działa trochę inaczej : jak dostanę od kogoś id jego zamówienia, to do mojej paczki włożą dodatkowo 2 buttony ( do podziału )O kurcze, szkoda że dopiero mówisz to kupiłbym z twojego polecenia
oki, czyli działa po fakcie, to jeśli chcesz zaraz Ci podeślęJa już zamówiłem, to działa trochę inaczej : jak dostanę od kogoś id jego zamówienia, to do mojej paczki włożą dodatkowo 2 buttony ( do podziału )
Przynajmniej tak obiecują.
Dlatego wyżej prosiłem o kontakt na prv.
Chętnie też się podłączę. Czyli ja mam komuś przesłać nr mojego zamówienia czy ktoś do mnie?oki, czyli działa po fakcie, to jeśli chcesz zaraz Ci podeślę
--edit--
poszłoJak ktoś jeszcze chce się w to bawić to chyba możemy "łańcuszek" zrobić?
![]()
Musisz podesłać numer zamówienia do osoby która już wcześniej zamówiła i otrzymała maila, że może uczestniczyć w programie poleceń. Jak jesteś zainteresowany to pisz na priv.Chętnie też się podłączę. Czyli ja mam komuś przesłać nr mojego zamówienia czy ktoś do mnie?
Poszło na privMusisz podesłać numer zamówienia do osoby która już wcześniej zamówiła i otrzymała maila, że może uczestniczyć w programie poleceń. Jak jesteś zainteresowany to pisz na priv.