Tesla Model Y - gadżety

6a8

Posiadacz elektryka

itguy

Posiadacz elektryka
Też zamówiłem. Wysyłka w styczniu 2024
namówiliście mnie :D
btw jeśli ktoś chce to znalazłem kod rabatowy w google, ~30usd taniej wychodzi: "Megawatts"
Kod pochodzi z jakiegoś kanału na YT.

rafalkac

Nowy na Forum
namówiliście mnie :D
btw jeśli ktoś chce to znalazłem kod rabatowy w google, ~30usd taniej wychodzi: "Megawatts"
Kod pochodzi z jakiegoś kanału na YT.
Dodatkowo można się dogadać z kimś kto już zamówił. Jest promocja dla tych co już zamówili, dostaną 2 przyciski S3XY Buttons za każdą poleconą osobę (wystarczy numer nowego zamówienia) i po 1 przycisku wpadnie. Jak coś to się polecam :cool:

itguy

Posiadacz elektryka
Dodatkowo można się dogadać z kimś kto już zamówił. Jest promocja dla tych co już zamówili, dostaną 2 przyciski S3XY Buttons za każdą poleconą osobę (wystarczy numer nowego zamówienia) i po 1 przycisku wpadnie. Jak coś to się polecam :cool:
O kurcze, szkoda że dopiero mówisz to kupiłbym z twojego polecenia

6a8

Posiadacz elektryka
O kurcze, szkoda że dopiero mówisz to kupiłbym z twojego polecenia
Ja już zamówiłem, to działa trochę inaczej : jak dostanę od kogoś id jego zamówienia, to do mojej paczki włożą dodatkowo 2 buttony ( do podziału ) :)
Przynajmniej tak obiecują.
Dlatego wyżej prosiłem o kontakt na prv.

itguy

Posiadacz elektryka
Ja już zamówiłem, to działa trochę inaczej : jak dostanę od kogoś id jego zamówienia, to do mojej paczki włożą dodatkowo 2 buttony ( do podziału ) :)
Przynajmniej tak obiecują.
Dlatego wyżej prosiłem o kontakt na prv.
oki, czyli działa po fakcie, to jeśli chcesz zaraz Ci podeślę :)

--edit--
poszło :) Jak ktoś jeszcze chce się w to bawić to chyba możemy "łańcuszek" zrobić? :p

Last edited:

Jaceq

Pionier e-mobilności
oki, czyli działa po fakcie, to jeśli chcesz zaraz Ci podeślę :)

--edit--
poszło :) Jak ktoś jeszcze chce się w to bawić to chyba możemy "łańcuszek" zrobić? :p
Chętnie też się podłączę. Czyli ja mam komuś przesłać nr mojego zamówienia czy ktoś do mnie?

rafalkac

Nowy na Forum
Chętnie też się podłączę. Czyli ja mam komuś przesłać nr mojego zamówienia czy ktoś do mnie?
Musisz podesłać numer zamówienia do osoby która już wcześniej zamówiła i otrzymała maila, że może uczestniczyć w programie poleceń. Jak jesteś zainteresowany to pisz na priv.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Musisz podesłać numer zamówienia do osoby która już wcześniej zamówiła i otrzymała maila, że może uczestniczyć w programie poleceń. Jak jesteś zainteresowany to pisz na priv.
Poszło na priv :)