W iOS nawet po aktualizacji działa filtr ceny. Niestety dynie na Halloween już zniknęły!Jedyny minus, to to, że ostatnio usunęli filtr po cenie, z którego zacząłem korzystać ;(
Drugi minus to dość wysoki narzut do cen PowerDot (10%?).Jedyny minus, to to, że ostatnio usunęli filtr po cenie, z którego zacząłem korzystać ;(
Jeszcze dojdzie zapewne trzeci minus - tj. wprowadzenie abonamentów, na razie ich nie ma, ale ze strony Budimex Mobility wynika, że się przemierzają do tego. Czyli wiadomo ceny pójdą w górę, żeby kupić abo i zrobi się z tego kolejny GreenWay.Drugi minus to dość wysoki narzut do cen PowerDot (10%?).
Dla 20-30 gr/kWh może warto bezpośrednio zapłacić...
Wszystko pewnie zależy od tego jak będzie taki abonament wyglądał. Jeżeli będzie tylko obniżanie ceny za kWh myślę, że niewiele osób się skusi. Ogólnie te abonamenty są dla ludzi, którzy albo nie mają się gdzie ładować na co dzień, albo dużo jeżdżą od miejsca w którym się typowo ładują. Dla osób, które wakacyjnie korzystają z przygodnych ładowarek trochę średnio się opłaciJeszcze dojdzie zapewne trzeci minus - tj. wprowadzenie abonamentów, na razie ich nie ma, ale ze strony Budimex Mobility wynika, że się przemierzają do tego. Czyli wiadomo ceny pójdą w górę, żeby kupić abo i zrobi się z tego kolejny GreenWay.
A ile kosztuje PowerDot "bezpośrednio"? Korzystałem kilka razy z PowerDot, ale zawsze poprzez KiaCharge. I czy na PowerDotach cena DC jest zależna od mocy?Drugi minus to dość wysoki narzut do cen PowerDot (10%?).
Dla 20-30 gr/kWh może warto bezpośrednio zapłacić...
To się mozna dowiedzieć tylko bezpośrednio 😀A ile kosztuje PowerDot "bezpośrednio"?
...i od fazy księżyca chyba.I czy na PowerDotach cena DC jest zależna od mocy?
I w takich momentach chciałbym, żeby mieli mapę na stronie ze stacjami i cenami lub aplikację, gdzie mógłbym sobie sprawdzić.To się mozna dowiedzieć tylko bezpośrednio 😀
Skanujesz QRkod z szafy i cię przenosi na stronę z cenami tej szafy.
...i od fazy księżyca chyba.
Nie widzę żadnej reguły.