Nowy Supercharger Odolion / Ciechocinek

KrzysztofFly

Moderator
Był ktoś może ostatnio tam "na budowie"? Dzieje się tam coś? 🤔
Byłem wczoraj, mają do położenia asfalt/kostkę na całości placu.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Dzisiaj powrót z Warszawy do 3M, zjechałem w Ciechocinku i ładowałem się koło McDonalda dość sprawnie. Wyjeżdżając z tego parkingu obserwowałem ten nowy SuC. Mają rozmach… 😎 Nawet małżonka doceniła, że w końcu coś dobrego robią.

krzyss

Pionier e-mobilności
Czekamy zatem na komentarz, że przecież UDT nie wstrzymuje nowych lokalizacji i że działają sprawnie🙃
UDT odbiera stacje jak dostanie komplet dokumentow. I to nie wina UDT ze jie sa kompletne.

krzyss

Pionier e-mobilności
Kolegom używającym SuC życzę braku korków na rondku dojazdowym. Byłem w tym McD obok kilka razy ostatnio i szok, jak korkuje się to miejsce :(
I tak jest lepiej, 5-8minut do mc i jestes. Poprzedni Ciechocinek to jeszcze swiatla i 3-4km.

boa

Pionier e-mobilności
I tak jest lepiej, 5-8minut do mc i jestes. Poprzedni Ciechocinek to jeszcze swiatla i 3-4km.
Aaaa, nie byłem w temacie :) po prostu tam stałem dość długo, bo rondo w ogóle się nie ruszało. Nie wiem dlaczego, ale to nie był jednostkowy przypadek. Tam jest jakiś przejazd kolejowy na drogach do ronda czy jakieś trudne skrzyżowanie? Droga w prawą stronę jadąc od autostrady do SuC / McD

nabrU

Moderator
Kolegom używającym SuC życzę braku korków na rondku dojazdowym.

Może to dotyczyć wszystkich BEV niedługo bo przecież kiedyś te SuC otworzą dla innych :p

Najnowsze dyskusje