KrzysztofFly
Moderator
Byłem wczoraj, mają do położenia asfalt/kostkę na całości placu.Był ktoś może ostatnio tam "na budowie"? Dzieje się tam coś? 🤔
Byłem wczoraj, mają do położenia asfalt/kostkę na całości placu.Był ktoś może ostatnio tam "na budowie"? Dzieje się tam coś? 🤔
Czekamy zatem na komentarz, że przecież UDT nie wstrzymuje nowych lokalizacji i że działają sprawnie🙃Szybki update, usłyszane od chłopaków z Tesli podczas ładowania w Ciechocinku. Odolin już jest ukończony i podpięty. Czekają na UDT i lokalizacja wysatrtuje.
UDT odbiera stacje jak dostanie komplet dokumentow. I to nie wina UDT ze jie sa kompletne.Czekamy zatem na komentarz, że przecież UDT nie wstrzymuje nowych lokalizacji i że działają sprawnie🙃
I tak jest lepiej, 5-8minut do mc i jestes. Poprzedni Ciechocinek to jeszcze swiatla i 3-4km.Kolegom używającym SuC życzę braku korków na rondku dojazdowym. Byłem w tym McD obok kilka razy ostatnio i szok, jak korkuje się to miejsce![]()
Aaaa, nie byłem w temacieI tak jest lepiej, 5-8minut do mc i jestes. Poprzedni Ciechocinek to jeszcze swiatla i 3-4km.
Kolegom używającym SuC życzę braku korków na rondku dojazdowym.
Ja tam stałem jadąc do PolenergiiMoże to dotyczyć wszystkich BEV niedługo bo przecież kiedyś te SuC otworzą dla innych![]()