Kupiłem trochę dodatków, żeby moja TM3 była trochę bardziej Simply Clever.
Must have to ten haczyk. Świetnie wiesza się na nim zakupy. Montaż jest banalny. Nakręcasz na śrubę, która jest po prawej stronie w bagażniku. Mam jedną sztukę do wydania w okolicach Poznania. Myślałem, że są dwie, ale jest tylko jedna.
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
pl.aliexpress.com
Druga przydatna rzecz to schowek na okulary. Też mi tego mocno brakowało po przesiadce.
Mocowany na wcisk i wystaje bardziej niż w Skodzie, więc zasłania lampki, tak że mniej świecą do tyłu, ale nadal mogą świecić w dół, więc główna funkcja zachowana. Jeśli się go otworzy to zasłania lusterko wsteczne. Polecam mocno.
pl.aliexpress.com
Zasłonki do dolnych wylotów powietrza. Chyba nie pasują do mojego modelu z 2022, ale jakoś je upchnąłem tak, żeby spełniały swoje zadanie. W końcu to tylko mniej więcej prostokąt z siatką.
pl.aliexpress.com
Mi się to podoba, ale żona narzeka, że jak fotel dużo jeździ (easy entry) to jej to wychodzi i ściąga się z pasa.
Ja nie korzystam z tego i mi działa. Po stronie pasażera sprawdzi się świetnie, po stronie kierowcy być może też.
pl.aliexpress.com
Całkiem ok szufladki. Bardzo duża różnica w porównaniu z ich brakiem. Może są jakieś lepsze co lepiej się ślizgają, ale te są całkiem spoko.
pl.aliexpress.com
Tych uchwytów nie polecam. W ogóle nie mogłem dla nich znaleźć miejsca. Może jeden udałoby się zaczepić, żeby korzystać z haczyka, ale tak, żeby wszedł parasol szans nie widzę żadnych.
pl.aliexpress.com