Błąd ładowania DC ale wymienili kabel AC ... to nie ma dla mnie sensu ... dobrze że dla Tesli maKabel AC wg faktury
Błąd ładowania DC ale wymienili kabel AC ... to nie ma dla mnie sensu ... dobrze że dla Tesli maKabel AC wg faktury
Ale działa 🙂Błąd ładowania DC ale wymienili kabel AC ... to nie ma dla mnie sensu ... dobrze że dla Tesli ma![]()
Zrobione w 2h. Mocno zdziwiony byłem.Ciekawe jak długo będzie stał w serwisie?
Trzeba docenić Elona, że jest już standardowe RJ45. Lepsze od OBD.Jakiś pomysł do czego ten port RJ45 może służyć? (…)
Stawiam, że to jakiś port diagnostyczny, bo OBD po drugiej stronie to pewnie 'stary' standard i Elonowi nie pasowało![]()
Bjorn mówi, że nie, a szkoda.Pytanie co do filtrów kabinowych do 3, czy te z aktywnym węglem coś dają więcej niż oryginalne? Czy ograniczają zapachy przede wszystkim starych diesli?
View attachment 14471
Moim zdaniem zainwestuj w takie, które zatrzymują także PM2.5, np.To może spróbuję teraz te z węglem i zobaczę czy zauważę różnicę.
No właśnie po dłuższym zastanowieniu chyba kupię coś z tej dwójki, raz już wymieniałem na Manna właśnie.Moim zdaniem zainwestuj w takie, które zatrzymują także PM2.5, np.
BOSCH 0986628583 A8583
MANN FP25015
Bosch w tej chwili jest trochę tańszy (ok. 40zł za sztukę), MANN (ok. 60zł sztuka). Pamiętaj, że trzeba kupić 2 sztuki.